Ez okozhatta Grace Kelly halálát valójában - A tündérmese, és ami mögötte van

Idén lesz 39 éve, hogy elhunyt a legendás filmsztár.

Őfelsége, Grácia hercegné

Gracia Patricia Kelly egy milliomos, amerikai család gyermekeként látta meg a napvilágot 1929. november 12-én, a pennsylvaniai Philadelphiában. Három testvére volt, egy nővére, egy bátyja és egy húga, a gyerekeket katolikus szellemben nevelkedtek. A kis Grace korán elkezdett balettozni, és színésziskolába járt, de közel sem ő volt a család reménysége, „rút kiskacsának” és "vakaréknak” gúnyolták. A rokonságra azonban hamar rácáfolt a hűvös, szőke szépség: Oscar-díjas amerikai színésznő vált belőle, aki 1956. április 18-án összeházasodott III. Rainer monacói uralkodó herceggel. Az uralkodói család tagjaként a Grácia hercegné nevet kapta. A jelenlegi uralkodó, II. Albert monacói herceg édesanyja azonban egyáltalán nem élt mesébe illő, hercegnéi életet.

Lapozz, a cikk folytatódik!

Oldalak

Fashion&Beauty
Sokszor éri baleset a körmeinket, éppen emiatt előfordul, hogy muszáj a többit is lereszelni. De ne aggódj, röviden hosszon is nagyon jól mutatnak az egyes manikűrök.
Lifestyle
A Bika ma könnyen megbánthat valakit, akit szeret. Napi horoszkóp!
Sztárok
Nem esett messze az alma a fájától! A szívdöglesztő Paris pont olyan megnyerő és sármos, mint világhírű édesapja, Pierce Brosnan.