Meghalt a Trend FM rádiósa, Rota Francesco

Tragikus hirtelenséggel elhunyt Rota Francesco, a Trend FM-en hallható Soul History műsorvezetője.

Meghalt népszerű rádiósunk, Rota Francesco

A Trend FM rádiósa 45 éves korában hunyt el tragikus hírtelenséggel. A népszerű rádiós nevét azonban elsősorban nem a rádiózás kapcsán ismerhettük meg, hanem zenei pályafutása miatt. Rota alapította meg ugyanis – Ujvári Péterrel karöltve – a Senso Magico magyar soulzenekart még 2007-ben, melynek énekese, gitárosa és egyben szövegírója is volt.

„Szerdán délután még bent volt a szerkesztőségben, összerakta a következő műsort. Amelyben pontosan a tőle megszokott alapossággal húzott elő újabb és újabb sosem hallott sztorikat a soul zenéről. Arról a zenei világról, amit imádott. 2015 tavasza óta vitte a budapesti Trend FM-en a péntek délelőtti műsort, amelyet szépen lassan újabb és újabb vidéki rádiók vettek át”

– írta megemlékezését a Trend FM.

David Bowie és Freddie Mercury a múlt század leghatásosabb zenészeinek táborát erősítették. Elképesztő tehetségükkel örökre beírták magukat a történelembe, ráadásul a 80-as évek elején még egy közös szerzeményük is született, ám azt csak nagyon kevesen tudják, hogy valójában milyen volt a kapcsolat közöttük.

Leadfotó: Youtube/Mindenről is

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
A Halak családi gondjai megoldódhatna vagy rosszabbra fordulhatnak. Napi horoszkóp.
Sztárok
Lucy Hale neve hallatán sokaknak azonnal a szépség, a tehetség és a stílus jut eszébe. Az amerikai színésznő és énekesnő, akit a legtöbben a Hazug Csajok Társasága című sorozat Aria Montgomery...
Lifestyle