Sztárok

Tudtad, hogy a filmes szexjeleneteknek saját koreográfusa van? Most megtudhatod, mivel is foglalkozik egy intimitás koordinátor!

Talán te sem gondoltad volna, de bizony kedvenc romantikus filmjeink szexjelenetei nagyon pontosan megtervezett koreográfiát vesznek igénybe, amelynek felelőse nem más, mint az intimitás koordinátor.

A szexjelenetek felelőse

Első hangzásra talán furcsa munkának tűnhet, ám valószínűleg annál izgalmasabb. Jessica Steinrock, hivatásos intimitás koordinátor osztotta meg tapasztalatait nem mindennapi munkájával kapcsolatban, amely olykor több kihívást jelent, mint azt sejtenénk. Jessica intimitás koordinátorként különféle filmes és televíziós stábokkal is dolgozott már együtt a szexjelenetek megkoreografálásán. Ha kíváncsi vagy Jessica szokatlan hivatására és érdekel, mit is csinál valójában egy intimitás koordinátor, olvass tovább!

Jessica Steinrock „Őszintén szólva a mindennapjaim a nagyon szexi pillanatok (a színészek elképesztően tehetségesek) és a nagyon nem szexi pillanatok között ingadoznak (gyakran úgy le vannak ragasztva, mint a Barbie babák)” – meséli Jessica – „Nagyon szeretem a munkám és remélem, hogy a jövőben a szakterületem egyre több és változatosabb perspektívákkal is bővül majd.”
Kattints a további képekért!

A 2023-as cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén ismét brillíroztak a sztárok. És bár az eseményen a filmek vannak a fókuszban, mindig izgalmas ruhakölteményeket láthatunk.

Leadfotó: , forrás: cosmopolitan.com

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Sztárok
Sztárok
A madarak és fák napja alkalmából a természet szeretetéről beszélgettek a Duna népszerű beszélgetőműsora, a Ridikül vendégei. Oszter Alexandra arról mesélt, bár fiatalként a városi nyüzsgés éltette,...
Egészség
Napi két liter folyadékok kellene az embernek innia minimum, hogy kiszolgálja a szervezete igényeit - most egy nem mindennapi kutatás világít rá, mennyire nem mindegy, mit iszunk.
Sztárok
Valahányszor eszünkbe jut, hogy Goldie Hawn lassan már a nyolcadik X-hez közelít, el sem akarjuk hinni, ami nem meglepő, hiszen a Oscar- és Golden Globe-díjas színésznő még mindig remek formában....