Sztárok

Békésen nézte az Eb-meccset a világklasszis futballista, amikor betörők rontottak be az otthonába: egy pisztoly is előkerült a dulakodás közben

Saját otthonában raboták ki Roberto Baggio aranylabdás futballistát, miközben a legendás sportoló az Európa-bajnokság egyik legizgalmasabb mérkőzését nézte.

Dulakodni kezdett az elkövetőkkel

Mi mást is nézne a labdarúgó Európa-bajnokság idején egy aranylabdás futballista, ha nem a torna mérkőzéseit? Egyáltalán nem meglepő, hogy az egykori olasz válogatott focistának, az 57 esztendős Roberto Baggiónak sem akadt jobb dolga: a hajdani labdazsonglőr családja körében tekintette meg a csütörtök esti Spanyolország-Olaszország meccset, amikor váratlanul betörők jelentek meg a lakásában - írja a La Repubblica. Baggio nem hagyta magát: dulakodni kezdett a bűnözőkkel, a drámai jelenet egy pontján azonban egy pisztoly is előkerült!

Az egyik támadó pisztollyal ütötte homlokon Baggiót, majd az egykori futballistát a családjával együtt bezárták egy szobába.
Kattints a további képekért!

Nemcsak a pályán, hanem azon kívül is óriási volt a dráma Nagy Ádámék mérkőzésén. Videón is megmutatjuk, hogy mi történt!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Sztárok
Lifestyle
A modern technikának köszönhetően ma már elegendő egy gombnyomás, és máris a kívánt hőmérsékletűre varázsolhatjuk a szobánkat. De miért kellene elfeledkeznünk a légkondicionálás ősi, természetes...
Home&Design
Egy tiszta és kellemes környezet nagyban hozzájárulhat a nyugodt alváshoz és a jó közérzethez.
Lifestyle
Az illóolajok alkalmazása mára a mindennapok részévé vált, hiszen számos előnyük van a háztartási tisztítástól kezdve az aromaterápián át a bőrápolásig.