Sztárok

Teljes titokban férjhez ment Rita Ora

A zenei előadó Taika Waititi színész-rendezővel kötötte össze az életét, az esküvőre Londonban került sor.

Nem akartak nagy felhajtást

Összeházasodott a 31 esztendős brit énekesnő, Rita Ora és szerelme, Taika Waititi új-zélandi színész-rendező - írja a Daily Mail nevű lap. Az esküvői ceremóniára szűk körben, Londonban került sor, a sztárpár ugyanis szerette volna elkerülni, hogy egybekelésük túlságosan nagy sajtóvisszhangot okozzon. A Daily Mail értesülései szerint az ifjú énekesnő fel is veszi újdonsült férje vezetéknevét, azaz Mrs. Waititi-Ora vált belőle.

Az előadóművészt és a Thor: Szerelem és mennydörgés című Marvel-szuperhősfilm direktorát a napokban csillogó jegygyűrűvel az ujjukon szúrták ki, ezután kezdődtek meg az esküvőjükről szóló híresztelések.

Először tavaly áprilisban kezdték el rebesgetni, hogy Ora és Waititi egy párt alkot. A pletykát nem sokkal később megerősítették a boldogságban lubickoló sztárpárról készült első fotók is. Elsőként egy július 4-i ünnepségen jelentek meg együtt, majd egy hónappal később, augusztusban már közösen pózoltak az Öngyilkos osztag című szuperhősfilm premierjén. Ekkor már minden kétség eloszlott: hivatalossá vált, hogy a gyönyörű énekesnő és az extravagáns stílusú színész-rendező bizony egy párt alkot.

Rita Ora koszovói albán származású énekesnő a kétezres évek második felében került a figyelem középpontjába, azóta pedig számos sikeres album és emlékezetes videoklip fűződik a nevéhez. 2015-ben az Egyesült Királyságban futó The X Factor című tehetségkutató műsor tizenkettedik évadának egyik zsűritagja volt, sőt a filmek világába is kirándulást tett. Szerepelt például a Halálos iramban hatodik részében, A szürke ötven árnyalatában és folytatásaiban, illetve a Mélyütésben. Épp a filmezés jelenti Ora és Waititi közös pontját - utóbbi ugyanis főként filmrendezőként és színészként ismert. A Thor: Ragnarök és a Jojo nyuszi című direktori munkáit lelkesen fogadta a szakma és a közönség is.

Fotó: Jeff Spicer / Getty Images

Bő egy évvel ezelőtt jegyezték el egymást, a lánykérésre a Maldív-szigeteken került sor. Most végre beteljesedhetett a szerelmük.

Leadfotó: Jeff Spicer / Getty Images

Oldalak

Sztárok