Sztárok

Rékasi Károly: "A volt feleségemnek levelet írtak a színházba, hogy nézzen a férje, Bartha Zsolt körmére"

A 61 éves magyar színész friss interjújában magánélete néhány izgalmas titkát is leleplezte.

A privát szférájába is betekintést engedett

A Blikknek adott interjút a napokban a 61 éves magyar színművész, Rékasi Károly. A híresség nem csupán az eddig megtett útról, továbbá az előtte tornyosuló szakmai kihívásokról mesélt, de magánélete néhány érdekfeszítő kulisszatitkát is felfedte. A Barátok közt című tévésorozat egykori sztárja, Tom Cruise állandó magyar hangja jelenlegi feleségéről, Pikali Gerdáról és volt nejéről, Détár Enikőről is őszintén, kertelés nélkül beszélt.

"Gerda csodálatos ember. Nem könnyű a helyzete mellettem; a balesetem után gyakorlatilag végig velem élt a kórházban, pedig tizenkét, nem egymás után rögtön elvégzett műtétről volt szó" - mondta Rékasi jelenlegi feleségéről, Pikali Gerdáról.
Kattints a további képekért!

A közismert médiaszemélyiség 15 évvel ezelőtt kötötte össze az életét Horváth Viktóriával, aki azóta természetesen felvette a Sebestyén nevet is. Párosuk azóta is elválaszthatatlan, a sztárfeleségen pedig nem fog az idő: káprázatos kisugárzásával még a fiatalabb nőket is megszégyeníti.

Leadfotó: Facebook

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Március 18-án indul a TV2 új párkapcsolati reality műsora, a Házasság első látásra. A műsor a párkeresés egy új dimenzióját nyitja meg azoknak a magányos szíveknek, akik a tudományt hívják segítségül...
Fashion&Beauty
A Gucci 2024-es őszi-téli kollekciójában, az olasz divatház kreatív igazgatója, Sabato De Sarno a stílusos áttetsző ruhák mellett egy kristályokba és csillogó flitterekbe öltözött valóságot álmodott...
Lifestyle