Sztárok

Eltiltották Katalint ettől a mindennapi dologtól: a hercegné egy íratlan szabály miatt nem végezheti ezt az egyszerű tevékenységet

Még a királyi család rajongói kedvéért sem tesz meg egy bizonyos dolgot Katalin, bármennyire is könyörögnek érte az emberek vagy épp a gyerekek, akiknek a hercegné köztudottan nem tud ellenállni.

Szigorú szabályok

Bár luxusban és jólétben élnek, a brit királyi család tagjai így sem tehetnek meg akármit, amihez csak kedvük támad, hiszen életüket íratlan és írott szabályok sora határozza meg. Amikor például megjelennek egy nyilvános eseményen, ez hatványozottan igaz: öltözködés és viselkedés tekintetben is a famíliát képviselik, ezért úgy kell kinézniük és végeznük a dolgukat. A palota előírásai még azt is meghatározzák, hogy a hercegnék és hercegnők milyen körömlakkot, milyen hosszúságú szoknyát vagy épp milyen típusú cipőt viselhetnek, de például az emberekkel való ölelkezés és a szelfik készítése is tilos, habár az elmúlt években - főleg Erzsébet királynő halála óta - nem egyszer láthattuk, hogy ezeket a szabályokat valaki megszegi. Katalin azonban egy bizonyos határt nem lép át senki kedvéért sem, még akkor sem, ha édes csöppségek kérik tőle, ezt pedig maga a hercegné közölte az érintettekkel egy látogatása során.

Katalin jövendőbeli királynéként pontosan tudja, mit engedhet meg magának és mit nem, bár olykor hajlamos ő is áthágni az apróbb, kevésbé jelentős szabályokat.
Kattints a további képekért!

Daganatos betegséget diagnosztizáltak III. Károlynál.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Nem könnyű feladat megszabadulni a makacs hasi zsírtól, azonban van egy egyszerű módja annak, hogy felgyorsítsuk a folyamatot és akár néhány nap alatt változást tapasztaljunk.
Sztárok
Tóth Gabi nem tagadta, hogy nagyon nehéz volt Krausz Gábort a helyes irányba terelnie. Előkerült az exe múltja is a beszélgetés során.
Lifestyle
A meteorológusok persze magyarázatot is adtak a miértre. A különleges jelenséget az úgynevezett Crow-instabilitás okozta.