Sztárok

Margot Robbie szerint már mindenkinek elege van belőle - a színésznő úgy döntött, ideje szünetet tartani

Margot Robbiet rengeteg helyen láthattuk az elmúlt időszakban, arról azonban semmit sem hallhattunk, hogy a Barbie kasszasikere után milyen filmben találkozhatunk majd vele legközelebb. Ez pedig nem véletlen.

Új filmről semmi hír

Margot Robbie 2022 októbere óta szünetet tart, már ami a színészkedést illeti. A színésznő több vörös szőnyeges rendezvényen is megjelent mostanában, az viszont talán neked is feltűnt, hogy semmi hír sem kapott szárnyra egy esetleges új filmről. Ennek valójában nyomós oka van, Margot Robbie egy nemrégiben készült interjú során árulta el, miért is vonul vissza rövid időre a mozivászonról. Ha kíváncsi lettél, olvass tovább!

Margot Robbie a Deadline-nak árulta el, valóban szünetet tart a színészkedést illetően, bár azt egyelőre nem tudni, meddig is fog ez a pihenőidő tartani. A színésznő úgy érzi, az emberek eleget látták mostanában és jobb ötlet egy kis időre a háttérbe vonulni.
Kattints a további képekért!

A szexuális forradalom és a vietnami háború idején született Hair című musical pillanatok alatt meghódította a világot, így előre borítékolva volt, hogy megkapja a maga filmváltozatát, melyben a tavaly elhunyt Treat Williams mellett John Savage is főszerepet kapott. Vajon mi történt az elmúlt évtizedekben a színésszel?

Leadfotó: 123rf, forrás: bustle.com

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Sztárok
Sztárok
Amióta berobbant a köztudatba, Julia Robertset mindig vörös hajjal láttuk, ennek azonban most vége, a színésznő ugyanis drasztikus változtatás mellett döntött.
Lifestyle
Igazi kánikulai meleg van, de a kemény viharok sok helyen meg fogják cibálni a forróság bajszát. A gond csak, hogy jégesőre is számítani kell.
Sztárok
Metzker Viki is bekerült a nyertesek közé a Joy Social Media Award díjátadón, méghozzá a #Hallgasshazait kategóriában.