Sebestyén Balázsék súlyos bakiba futottak bele, akkor még Vadon Jani is a mikrofonnál ült

Sebestyén Balázsék ismét túl messzire mentek az egyik reggeli műsorban. Akkor még Vadon Jani is a csapat tagja volt.

A Médiatanács eljárást indított a Rádió 1 ellen

Nagyon szomorúak voltak a hallgatók, amikor Vadon Jani bejelentette, hogy ebben az évben már nem lesz nála több korán kelés, vagyis otthagyja a Rádió 1 reggeli műsorát. Természetesen semmilyen nézeteltérése nem volt Sebestyén Balázzsal és Rákóczi Ferivel, egyszerűen új kihívásokra vágyott.

Az életnek persze mennie kellett tovább. A Rádió 1 mostanság azért volt reflektorfényben, mivel Sebestyén Balázsék keresték egykori kollégájuk utódját. Sokkolták is egy kis trollkodással a rajongókat, amikor bejelentették, hogy Alekosz nyert (az előző híresztelésekkel ellentétben rá is lehetett szavazni), de mint kiderült, csak poén volt az egész.

A közönségszavazás igazi nyertese Ráskó Eszter lett, szóval a népszerű humorista került Vadon János megüresedett helyére. Közben a Rádió 1 és Balázsék egy újabb eljárásba futottak bele, amikor még Vadon Jani is a mikrofonnál foglalt helyet. A galériánkból kiderül, miért mentek túl messzire.

Mindenki tudja, hogy Sebetsyén Balázsék a reggeli műsorukban nem fogják vissza a poénkodást. Ezért is fordul elő olyan, hogy néha túl messzire mennek.
Kattints a további képekért!

Ráskó Eszter innentől kezdve Sebestyén Balázs és Rákóczi Feri mellett tündökölhet a humorbombáival minden reggel.

Leadfotó: RTL

Oldalak

Egészség
Lehet sokan örülnek neki, hogy hamarabb kopogtatott be a jó idő, de így az allergiások egy elég durva szezonra készülhetnek. Az sem kizárt, hogy sok új beteg fog megjelenni.
Sztárok
Az uralkodó rákbetegsége miatt a Mirror értesülései szerint rájött arra, hogy túl rövid az élet, ezért drasztikus lépést tervez, ami megváltoztathatja az egész királyi család életét.
Utazás
Az Egyesült Államok izraeli nagykövetsége pénteken figyelmeztette alkalmazottjait és családjaikat, hogy ne hagyják el Tel-Avivot és környékét, Jeruzsálem és Beér-Seva határát, miután Irán...