Sztárok

Szédítően jóképű pasi Jean-Claude Van Damme fia: a 36 éves Kris sármosabb, mint apja fiatalon – fotók

A legendás belga harcművész és színész, Jean-Claude Van Damme ha akarná, sem tudná letagadni fiát: a 36 éves Kristopher kiköpött mása az édesapjának, ráadásul tehetséget is örökölt tőle.

Lehengerlően néz ki

Jean-Claude Van Damme karrierje a nyolcvanas és a kilencvenes években volt a csúcson: a belga híresség főként azzal vált ismertté, hogy képes teljes spárgát csinálni mutatványai közben, továbbá népszerűvé tette, hogy még harcművészek körében is egyedülállónak számít teste jellegzetes rugalmassága. Az immáron 63 éves világsztár szerencsére napjainkban is aktív és remek formában van, fantasztikus génjeiből pedig fia, Kristopher is sokat örökölt: a fiatalember nemcsak sármos, de édesapjához hasonlóan igazán tehetséges a vásznon, melyet gyermekkora óta rendszeresen bebizonyít. Galériánkban megmutatjuk, milyen piszkosul jóképű a népszerű harcművész és színész fia:

Jean-Claude Van Damme 27 éves korában állt oltár elé Gladys Portugues fitneszversenyzővel, aki hamarosan két gyermekkel ajándékozta meg – fiuk, Kristopher 1987-ben, lányuk, Bianca pedig 1990-ben jött világra.
Kattints a további képekért!

Weston Cage Coppola nem éppen sorolható a jóképű pasik kategóriájába, habár arcát tekintve eléggé hasonlít apjára, akinek külsejéért egykor nők milliói rajongtak.

Leadfotó: Vespa/WireImage/Getty Images

Forrás: filmezzunk.hu

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Már nem kell sokat várni hazánk díjnyertes cross-platform műsorára, ugyanis jövő hétfőn az Adom a napom 19 sztárvendéggel, izgalmas napi streamekkel és fantasztikus beszélgetésekkel tér vissza a...
Egészség
A szakértők arra bíztatnak mindenkit, hogy fogyasszanak minél többet ebből a csodálatos fűszernövényből. Frissen szinte bármilyen ételt fel tudunk dobni vele!
Utazás
Te is utálod, amikor a repülőgép felszállását követően turbulencia lép fel az út során? Nos, ezzel határozottan nem vagy egyedül, állítólag viszont védekezhetsz a légörvények okozta rázkódás ellen,...