Válságba került Ben Affleck és Jennifer Lopez kapcsolata? Baljós jelek tűntek fel

Ben Affleck és Jennifer Lopez között úgy néz ki ismét előkerülhetett néhány probléma. Az egyik közeli barátjuk elkezdett aggódni.

Ez ugye Ben Affleck és Jennifer Lopez második próbálkozása

Ben Affleck először 2004-ben húzott gyűrűt Jennifer Lopez ujjára,csak ugyebár a sztárpáros akkor felbontotta a jegyességet.

Ritkán fordul elő, hogy ismét fel tud lángolni a szerelem két sztár között, de ez anno erősen megtörtént. Ben Affleck és Jennifer Lopez 17 év után talált ismét egymásra, és ugyebár össze is házasodtak. Úgy néz ki most valóban nincsen semmilyen konfliktus közöttük.

Hogy együtt fognak-e megöregedni az már a jövő zenéje. Annyi biztos, hogy Jennifer Lopez még mindig csúcsformában van. Az éneklés és a színészkedés mellett modellként sem fogja vissza magát. Ben Affleck viszont lehet, hogy válságban van, és ez a kapcsolatukra is hatással lehet?

Egy barát nagyon aggódik értük, de hogy mit jelentett ki, az a galériánkból kiderül!

A sztárpárról a lesifotósok közben kezdenek szép lassan leszállni, mivel az újdonság varázsa kezd elszállni, mivel mindenki megszokottnak veszi, hogy ők már férj és feleség.
Kattints a további képekért!

Jennifer Lopez egy igazán merész és stílusos estélyi ruhában jelent meg új, önéletrajzi filmjének premierjén. Az eseményre férje, Ben Affleck is elkísérte.

Leadfotó: 123RF

Oldalak

Lifestyle
Az avokádó egyike azoknak az ételeknek, amelyek számtalan egészségügyi előnnyel kecsegtetnek, ennek ellenére a legtöbb figyelem általában ízére és tápláló tulajdonságaira irányul.
Lifestyle
Sokan isznak egy pohárral lefekvés előtt abból a bizonyos italból, amely egy friss kutatás szerint nemhogy elősegíti, de még hátráltatja is az elalvást.
Fashion&Beauty
Bár az öltözködés terén sokszor tapasztalhatunk váratlan fordulatokat, ezúttal a férfi divattrendek között tűnt fel egy egészen különös kiegészítő.