Nem csitul Rácz Jenő és Istenes Bence balhéja, egyre durvább a helyzet

Rácz Jenő és Istenes Bence nem tudta a Sztárbox ringjében lerendezni a vitát.

Utóbbi alapból visszavágót követelt

A Sztárboxban vasárnap leginkább Rácz Jenő és Istenes Bence nagy egymásnak feszülését várta mindenki. Ez is volt az este egyik legfeszültebb összecsapása, de kiütést végül nem láthattunk senkitől.

Rácz Jenő négy menetben egyhangú pontozással győzedelmeskedett Istenes Bence felett. Ennek megfelelően a Sztárbox december 10-én megrendezésre kerülő döntőjébe Berki Mazsi, Brasch Bence, valamint a sztárséf jutott. Az pedig, hogy ott kivel néznek szembe, december 3-án a második elődöntőben dől el.

A közönség több mint 60 százaléka is úgy volt vele, hogy Rácz Jenő le fogja győzni Istenest, de a meccs jóval szorosabb volt, mint azt bárki gondolta volna. Az indulatok még mindig forrnak, de hogy most éppen min, az a galériánkból kiderül!

A Michelin-csillagos szakács szerint a köztük lévő viszony megromlását Bence csakis magának köszönheti. Úgy véli, amióta Istenes a Sztárboxra készült, megváltozott, és ő kezdte a csipkelődést is.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: RTL

Oldalak

Fashion&Beauty
A Gucci 2024-es őszi-téli kollekciójában, az olasz divatház kreatív igazgatója, Sabato De Sarno a stílusos áttetsző ruhák mellett egy kristályokba és csillogó flitterekbe öltözött valóságot álmodott...
Lifestyle
Sztárok
George és Amal Clooney élete nem is lehetne pazarabb: korunk legnépszerűbb sztárpárja jelenleg lenyűgöző, 18. századi kastélyában piheni ki a fáradalmait a franciaországi Brignoles faluban.