Papp Gergely fejét egy csinos hölgy csavarta el, nem is akárhogyan

Lehet Papp Gergely magánélete ismét sínre fog kerülni.

Figyel arra, hogy óvja a magánéletét

Papp Gergely már fiatal kora óta a médiában képzelte el az életét. Anno az Eötvös Loránd Tudományegyetemen kommunikáció szakán végzett 1998-ban. Már az egyetemi évek alatt a híradóban gyakornokoskodott, majd a Pesti Est szerkesztője lett.

Papp Gergely műsorvezetőként és riporterként ismert, de Pimasz úrnak is szokták szólítani. A figurát anno Sváby Andrással közösen találták ki. Utóbbi vetette fel, hogy szükség lenne egy rámenős riporterre. Egy olyan alakra, aki nem szakértőket szólaltat meg, és nem okoskodik, hanem direkt módon szembesíti az embereket a hétköznapi pofátlanságokkal. Mivel Papp Gergő egyéniségétől nem állt távol a feladat, ezért azonnal igent mondott.

Most ugye Papp az RTL Reggeli című magazinjának műsorvezetője és bár celeb kategóriába sorolható, de mégis nagyon védi a magánéletét. Az viszont kiderült, hogy új barátnője van. A galériánkból többet is megtudhattok róla.

Papp Gergő és felesége tavaly nyáron 17 év után elváltak. A műsorvezető rövidesen újra szerelembe esett, a tavaly karácsonyt viszont már szingliként töltötte. Ahogyan az nlc.hu is beszámolt róka, márciusban úgy hírlett, egy 20 évvel fiatalabb nő mellett találta meg a boldogságot, ám ez a kapcsolat sem élt sokáig.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: RTL

Oldalak

Lifestyle
A vöröshagyma héjának jótékony hatásai, valamint felhasználási módjai kevésbé ismertek, ezért most összeszedtük, miért nem szabad soha egyből kihajítani.
Home&Design
Idén is megrendezik Magyarország legnagyobb konyhabútorokat, konyhagépeket, konyhai eszközöket és mindenekelőtt konyhai trendeket bemutató kiállítását.
Lifestyle
Az ételek élvezete nemcsak az ízekben rejlik, hanem azzal is jár, hogy kielégítsék az éhséget, ám vannak olyan élelmiszerek, melyek elfogyasztása után csak még éhesebbnek érezzük magunkat, és további...