Sztárok

Rácz Jenő a kórházból üzent: hamarosan apa lesz, Dórinál beindult a szülés

Csütörtök reggel posztolt közösségi oldalán a séf. Elárulta, hogy még ő sem gondolta, hogy mindez ma megtörténik.

Érkezik Rácz Jenő és Gyuricza Dóra kisbabája

Múlt augusztusban fogadott örök hűséget egymásnak Rácz Jenő és Gyuricza Dóra. A Konyhafőnök című gasztroműsor zsűritagja és kedvese a legnagyobb titokban mondták ki a boldogító igent, pár hónappal később pedig újabb örömhírt jelenthettek be. Novemberben derült ki, hogy első gyermeküket várják, nem sokkal később pedig azt is elárulták, hogy kislánnyal bővül a családjuk, akit Kamillának szeretnének elnevezni. A házaspár mindig is apás szülést tervezett, és úgy tűnik most elérkezett a nagy nap, Dórinál beindult a szülés. Erről a Michelin-csillagos séf számolt be csütörtök reggel az Instagram-oldalán. „Gyerekek, nem gondoltam volna, hogy a mai napon mindez megtörténik. Drukkoljatok” – írta bejegyzésében, amit a kórházból tett közzé.

Az első évad sikere után a 20 perc őszintén című műsorunk folytatódik. A korábbi évadban 6 sztárral beszélgettünk, és ezúttal is hat hírességet kötöttünk poligráfra.

Leadfotó: instagram.com/gydorejj

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A Halak belemegy egy titkos viszonyba. Hétvégi szerelmi horoszkóp!
Sztárok
Sokan nem tudják, de Eminemnek van egy gyönyörű lánya, akivel nagyon jó kapcsolatot ápol. A rapper készülhet is az esküvőre.
Sztárok
Bár a brit királyi család életét számos szigorú szabály és kötelezettség terheli, olykor azért mégis bepillantást nyerhetünk életük apró részleteibe, például, hogy mely fogásokat kedvelik a leginkább...