Fantasztikus hír érkezett a Queen együttes szerelmeseinek: elveszettnek hitt Queen-dal jelenik meg

Elveszettnek hitt Queen-dal jelenik meg szeptemberben.

Új Queen dal kerül a nyilvánosság elé, 31 évvel Freddie Mercury halála után

A Queen együttes két tagja, Brian May gitáros és Roger Taylor dobos bejelentette, hogy várhatóan szeptemberben egy, a közönség számára eddig ismeretlen, elveszettnek hitt dalt tesz közzé Freddie Mercury énekével.

„Egy kis gyöngyszemre leltünk Freddie-től, amiről valahogy elfeledkeztünk”

– mondta a 72 éves Roger Taylor egy rádióműsorban. A Queen-alapító szerint az 1980-as években, a Miracle-album idején született dal csodálatos, megtalálása pedig valódi felfedezésnek számít. A dobos „szenvedélyesként” jellemezte a Face It Alone című kompozíciót.

A megtalált gyöngyszem megmentése

Brian May hozzátette, a dal valahogy elveszett a szemük elől, bár korábban még terveztek vele dolgozni. „Megnéztük sokszor, de azt mondtuk: nem, ezt már nem tényleg nem lehet megmenteni”. Felidézte, hogy végül egy kiváló hangmérnökcsapattal sikerült a dalt újra felvenni. May szerint a munka olyan volt, mintha kis darabkákat öltöttek volna össze, a kész alkotást azonban csodálatosnak nevezte, amely megérinti az embert.

Queen Freddie Mercury dal rock újdonság zene banda énekes 1991

Forrás: 123rf

Queen együttes a napjainkban

May és Taylor szombaton együtt játszott Adam Lambert énekessel II. Erzsébet királynő platinajubileuma, vagyis trónra lépésének 70. évfordulója alkalmából. Lambert már régóta énekli a Queen-dalokat az 1991-ben, az AIDS szövődményeiben elhunyt Freddie Mercury-t helyettesítve, jelenleg is európai turnén vannak. A királynő tiszteletére a két legnagyobb slágerüket, a We Will Rock You és a Don't Stop Me Now-t adták elő – írta az MTI.

Lady Amelia Windsor szépségére bizony nem csupán a sajtó, de a modellszakma is felfigyelt az utóbbi években, így nem csoda, hogy a fiatal hölgy immáron olyan nagy márkákkal dolgozik együtt, mint például a Dolce & Gabbana.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
II. Erzsébet királynő igazán bőkezű volt mindkét unokájával, miután megházasodtak, ám Vilmosnak és Katalinnak jóval nagyobb értékű nászajándékot adott, mint Harrynek és Meghannak, amit utóbbi...
Lifestyle
Valahányszor hazaért a munkából a nő és a barátja, a macskájuk az ajtóban várta őket. Aztán vettek egy háziállat kamerát.
Lifestyle