Sztárok

Puskás-Dallos Bogiék elragadó videót posztoltak újszülött kisfiukról: az egész ország a kis Ábelt csodálja

Dallos Bogi és Puskás Peti 2019 óta alkotnak egy párt, két évvel ezelőtt házasodtak össze, nemrégiben pedig első gyermekük is megszületett. A sztárpár most egy hihetetlenül aranyos videót is posztolt a kis Ábelről.

Repesnek a boldogságtól

Egy héttel ezelőtt a Femcafe.hu is megírta, hogy megszületett a népszerű magyar sztárpár, Puskás-Dallos Bogi és Puskás-Dallos Peti első gyermeke. A két híresség az Instagram felületén tudatta a ragyogó hírt a rajongókkal, sőt néhány fényképet is megosztottak, melyeken újszülött kisfiuk, Ábel látható. "Eljött ez a csodálatos pillanat, hogy karunkba ölelhetjük kisfiunkat. Semmihez sem fogható érzés. Imádunk, szeretünk és mindig vigyázni fogunk rád, Ábel. Köszönjük szépen azt a rengeteg szeretetteljes jókívánságot, kedvességet amit kaptunk a családunktól, barátainktól, tőletek az elmúlt 9 hónapban" - írták akkor a felvételek mellé. Most pedig ismét boldog perceket szereztek követőiknek, hiszen tündéri videót posztoltak az ifjú sztárcsemetéről.

"Az, hogy a te anyukád lehetek, a legcsodálatosabb dolog a világon" - írta a rövid, de varázslatos hangulatú videóhoz Puskás-Dallos Bogi. A bejegyzés egy óra alatt több mint 5000 lájkot kapott.
Kattints a további képekért!

A 68 esztendős televíziósnak két gyermeke született. Most kisebbik lányával, Shilával fotózkodott.

Leadfotó: RTL

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A Halálos iramban filmek sztárja sajnos már 10 éve nincsen köztünk.
Lifestyle
Senki sem halaszthatja utolsó pillanatra a karácsonyi bevásárlást.
Lifestyle
Nagyot veszített volna a világ ízek szempontjából, ha Sárközi Ákost nem sodorja az élet a gasztronómia felé.