Sztárok

Ez a pillanat is elérkezett: végre megmutatta kisfia arcát Puskás-Dallos Bogi - Fotók

Tavaly ősszel jött a világra Puskás-Dallos Bogi és Puskás-Dallos Peti első gyermeke, Ábel. A sztárcsemete arcát mindeddig nem láthatták a rajongók, most viszont végre ez a pillanat is eljött.

Megtört a jég

2023 szeptemberében született meg a közismert hazai sztárpár, Puskás-Dallos Bogi és Puskás-Dallos Peti első gyermeke, Ábel. A sztárcsemete arcát mindezidáig nem láthatták a rajongók, most viszont szerencsére megtört a jég: a 27 esztendős énekesnő az Instagram felületén tett közzé néhány varázslatos felvételt. A családi fotók pillanatokon belül meglágyították a hálás rajongók szívét: ha te is kíváncsi vagy rájuk, lapozd fel galériánkat!

A lapozható bejegyzésben megtekinthető fotókon a kis Ábel is feltűnik, s a népszerű házaspár tisztelői most először pillantották meg a kisfiú arcát.
Kattints a további képekért!

A Jászai-díjas színésznő és legkisebb gyermeke hamisítatlan anya-fia programon vett részt, s Szinetár Dóra - rajongói legnagyobb örömére - fotókon is megörökítette a felhőtlen élményt.

Leadfotó: RTL

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Sztárok
Home&Design
Egy tiszta és kellemes környezet nagyban hozzájárulhat a nyugodt alváshoz és a jó közérzethez.
Lifestyle
Az illóolajok alkalmazása mára a mindennapok részévé vált, hiszen számos előnyük van a háztartási tisztítástól kezdve az aromaterápián át a bőrápolásig.
Fashion&Beauty