Így reagált Diana, amikor meglátta Kamillát az esküvőjén: a hercegné teljesen összeomlott Károly szeretőjére pillantva

Dianának élete nagy napján is szembe kellett néznie Károly szeretőjével, Kamillával, akit a hercegné egyből kiszúrt a tömegben, miközben az oltárhoz sétált, arcáról pedig mindent le lehetett olvasni azzal kapcsolatban, hogyan is érzett valójában ellenfele iránt.

Könnyek a mosoly mögött

Minden nő számára az esküvője talán élete legmeghatározóbb pillanata – nem volt ez másképp Diana esetében sem, aki 1981 júliusában mondta ki a boldogító igent Károlynak mintegy 3500 vendég előtt. Igen ám, de a hercegné számára a nagy nap mégsem volt olyan boldog, mint azt sokan gondolnák, hiszen Diana pontosan tisztában volt azzal, hogy Károly nem szereti őt úgy, ahogyan ő későbbi gyermekei édesapját. Károly szíve ugyanis jó ideje foglalt volt már ekkor: az akkor még csupán hercegi rangot viselő férfi évek óta Kamillába volt szerelmes, akivel titkos viszonyt folytatott, ám a románcról Diana is tudott. Éppen ezért volt a szívek királynőjének olyan nagyon nehéz végig sétálni a padsorok között, ahol a vendégek közt ott lapult ellenfele, Kamilla is, aki árgus szemekkel figyelte, ahogyan szeretője és Diana egybekel. De vajon hogyan érezte magát valójában Diana a nagy mosolya mögött, amikor először megpillantotta a Szent Pál-székesegyházban Kamillát? Galériánkból kiderül!

Diana több alkalommal is találkozott Kamillával, mielőtt hozzáment Károlyhoz, és viszonyuk a helyzethez képest állítólag meglepően baráti volt. Ez azonban nem jelenti azt, hogy Diana boldog volt a tudattól, hogy szerelme egykori nagy szerelme részt vesz az esküvőn.
Kattints a további képekért!

Annak ellenére, hogy Károly és a család többi tagja nem kapott meghívót a kis Lilibet harmadik születésnapi partijára, a király aranyos gesztussal kedveskedne legkisebb unokájának.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Lifestyle
A modern technikának köszönhetően ma már elegendő egy gombnyomás, és máris a kívánt hőmérsékletűre varázsolhatjuk a szobánkat. De miért kellene elfeledkeznünk a légkondicionálás ősi, természetes...
Home&Design
Egy tiszta és kellemes környezet nagyban hozzájárulhat a nyugodt alváshoz és a jó közérzethez.
Lifestyle
Az illóolajok alkalmazása mára a mindennapok részévé vált, hiszen számos előnyük van a háztartási tisztítástól kezdve az aromaterápián át a bőrápolásig.