Sztárok

Saját lánya forgatta meg a kést Brad Pitt szívében: a világsztár összeomlott attól, amit gyermeke tett vele

A 18 éves Shiloh Jolie-Pitt - aki a fáma szerint a szórakoztatóiparban képzeli el a jövőjét - a közelmúltban súlyos döntést hozott édesapjával kapcsolatban. Pitt képtelen napirendre térni lánya tette felett.

Lassan az összes gyermeke hátat fordít neki

Mióta elvált egykori feleségétől, Angelina Jolie-tól, igencsak viharos kapcsolatot ápol vér szerinti és adoptált gyermekeivel az Oscar-díjas Brad Pitt. Tudvalevő, hogy Jolie családon belüli erőszakkal is megvádolta 60 esztendős exférjét: a színésznő elmondása szerint Pitt nem pusztán vele, de közös gyermekeikkel is abuzív módon viselkedett. A filmsztár és csemetéi konfliktusa az utóbbi időszakban meglehetősen bizarr helyzeteket szült: saját fia, Pax tavaly "borzalmas emberi lénynek" és "világklasszis s*ggfejnek nevezte Pittet, lánya, Zahara pedig el is dobta magától a színész nevét, ezáltal is jelezve, hogy szeretne elvágni minden köteléket, mely még édesapjához fűzi. És ha mindez nem volna elég, Pittnek most másik lányában, a 18 éves Shilohban is csalódnia kellett - írja a Mirror.

Shiloh Jolie-Pitt most - testvérei példáját követve - igazi mélyütést vitt be édesapjának.
Kattints a további képekért!

Egyre inkább úgy néz ki, hogy a Hetedik és a Blöff sztárja, mint aki rátalált a fiatalság forrására.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Sztárok
Egészség
Straub Fanni története inspiráló lehet sok mindenki számára, hogy nem szabad feladni, még akkor sem, ha közben tengernyi negatív kritikát kap az ember.
Sztárok
Egyvalami bizonyos: brit trónörökösnek lenni nem csupán hatalmas felelősséggel, de busás vagyonnal is jár.
Sztárok
A legendás karakterszínész Mads Mikkelsen fia a megszólalásig hasonlít a híres édesapjára, bár Carl Jacobsen nem használja ki ennek az előnyeit, ugyanis nem lett belőle sem színész, sem pedig modell...