Sztárok

Felismerhetetlenre öregedett mindenki kedvenc nevettetője: ősz hajú, szakállas öregember lett a francia komikusból – Fotók

Pierre Richard idén augusztusban már 89 éves lesz, így nem csoda, hogy a színész az évek alatt bácsivá lett – fiatalkori énjéhez viszonyítva a változás azonban sokkoló, szinte rá sem lehet ismerni friss fotóin.

Eljárt felette az idő

A hírességek esetében az öregedés mindig egy kényes téma, kiváltképp akkor, ha az adott sztár fiatalkorában igazi szexszimbólum volt, akiért megvesztek a nők vagy a férfiak. Ők azok, akik általában nehezen viselik az idő múlását, hiszen a ráncok és a változás sértik a hiúságukat, így nem egyszer plasztikai műtétekhez és egyéb kozmetikai beavatkozásokhoz folyamodnak, hogy visszanyerjék régi énjüket. Nos, ezek nem mindig sülnek el jól, hiszen könnyen megeshet, hogy az illető ezeknek a beavatkozásoknak a függőjévé válik: elég csak Priscilla Presley-re vagy épp Tori Spellingre gondolni. A férfiak azonban általában jobban megbirkóznak az öregedéssel, akadnak olyanok is, akiknek kifejezetten jól is áll. Egyesek viszont teljesen megváltoznak idős korukra, és szinte felismerhetetlenek lesznek fiatalkori énjükhöz képest: a francia komikus színész, Pierre Richard is ez utóbbi kategóriába sorolható, ugyanis az emberek egyik kedvenc nevettetőjére 88 évesen már rá sem ismerni. Galériánkban mutatjuk, hogy fest ma!

Pierre Richard 1934 augusztusában látta meg a napvilágot a francia Valenciennes városában, ahol tanulmányait is végezte, majd színházban kezdett játszani, főleg kabarékban, aztán j9tt a filmezés.
Kattints a további képekért!

A színésznő nagyon úgy tűnik, hogy egyszerűen nem öregszik: éppoly gyönyörű, mint annak idején, amikor gyakorlatilag az egész világ a lábai előtt hevert. Egy biztos, minket megöl a kíváncsiság, hogy vajon hogy csinálja mindezt...

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Vilmos szívében egyetlen lánya igencsak különleges helyet foglal el, ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, mint az imádni való becenév, amit a herceg adott Saroltának.
Sztárok
Brigitte Macron rendre elkápráztatja a világot stílusos szettjeivel, melyeknek hála a francia first lady simán letagadhatna akár 10 évet is a korából.
Lifestyle
Aligha akad olyan eszköz, amivel 100 százalékos biztonsággal megelőzhető egy autólopás, ugyanakkor érdemes megismerni a rablók módszereit, hogy felismerjük, ha esetleg belefutnánk egy csapdájukba....