Bomlottak utána a nők: szemtelenül sármos volt fiatalon Columbo hadnagy – fotók

Columbo megformálója, Peter Falk piszkosul sármos férfi volt fiatal éveiben.

Jóképű és karizmatikus férfi volt

Peter Falk 1927. szeptember 16-án látta meg a napvilágot New York-ban: szülei európai származású zsidók voltak, nagyapja Magyarországról vándorolt az Egyesült Államokba. A legendás színész mindössze 3 éves volt, amikor egy súlyos betegség, a retinoblasztóma miatt el kellett távolítani a jobb szemét, ezután kivehető üvegszemet kapott. Kezdetben sok elutasítást kapott emiatt, a Columbia Pictures akkori igazgatója például képes volt azt mondani neki: " Ennyi pénzért kétszemű színészt is kaphatok!" Rajongói szerencsére nem értettek vele egyet, a legtöbben vonzónak találták érdekes tekintetét, sőt: a nők egyenesen bomlottak utána. Galériánkban megmutatjuk, milyen jóképű volt az Emmy- és Golden Globe-díjas amerikai színész:

A színészet előtt sok minden érdekelte, az USA kereskedelmi flottájának szakácsa lett, majd tanult politológiát és közgazdaságtant. Mivel a CIA-hez nem vették fel, gazdasági elemzőként helyezkedett el.
Kattints a további képekért!

Napjaink egyik legkedveltebb és legsármosabb filmsztárja George Clooney, aki hatvan felett is megdobogtatja a női szíveket. A színész azon szerencsések közé tartozik, akiknek kifejezetten jól állnak a ráncok, sőt: túlzás nélkül állíthatjuk, hogy Clooney az idő múlásával dögösebb, mint valaha.

Leadfotó: NBCU Photo Bank/Getty Images

Oldalak