Sztárok

Gondoltad volna pont róluk? Szexi sztárok, akik napokig nem tisztálkodnak

Sok olyan híresség van, akinek a higiénia nem az erőssége, és nyíltan vállalja is, hogy nem túlzottan rajong a mindennapos mosakodásért.

Nem szeretnek fürdeni

Nem mindenki szeret zuhanyozni, ettől függetlenül a személyes higiénia megtartása érdekében muszáj rendszeresen megtisztítanunk magunkat némi friss vízzel és szappannal. Vannak azonban olyan világhírű sztárok, akik nem így gondolják: vagy utálják a zuhanyt, vagy nem érdekli őket, mennyire mocskosak, a lényeg, hogy valamilyen oknál fogva viszonylag ritkán mosakodnak. Galériánkban összegyűjtöttünk 5 olyan hírességet, aki nem csinál gondot abból, ha napokig nem tisztálkodik:

A 35 éves Zac Efron az egyik legdögösebb színész, ki gondolná róla, hogy nem túl nagy rajongója a fürdésnek? Ez különösen azért érdekes, mert a sztár imád sportolni, az edzés miatt pedig alaposan leizzad.
Kattints a további képekért!

Nincs könnyű dolga annak, aki világsztárrá akar válni, ám egyetlen rossz húzás is elég ahhoz, hogy valaki a csúcsról a mélybe zuhanjon.

Leadfotó: 123rf
Forrás: Bright Side

Oldalak

Sztárok
Egészség
Te próbáltad már a mazsolás vizet? Nos, sokan még csak nem is hallottak erről a csodaitalról, pedig hihetetlen, milyen hatást gyakorol egészségünkre és egész szervezetünkre nézve!
Sztárok
Noha Vilmos kicsivel mindig is népszerűbb volt öccsénél, Harrynél, van egy bizonyos dolog, ami miatt a trónörökösben lángra gyúlt a féltékenység a sussexi herceg iránt.
Lifestyle
Bár az ecetről sokan úgy gondolják, mindenhol is bevethető, ez egyáltalán nem így van, ugyanis savassága akár komoly és visszafordíthatatlan károkat is okozhat otthonunk berendezési tárgyaiban.