Sztárok

Paul Walker szívszorító fogadalmat tett alig néhány órával a halála előtt: a színész döntése mindent megváltoztatott volna

Paul Walker kész volt új fejezetet nyitni az életében, ám tervei már sosem valósulhattak meg…

Túl korán távozott

2013. november 30-án lesújtó hír rázta meg a világot: mindössze 40 évesen, tragikus körülmények között életét vesztette a közkedvelt amerikai filmsztár, Paul Walker. A Halálos iramban című filmekből ismert színész a balesete napján egy általa szervezett jótékonysági esten vett részt a kaliforniai Valenciában, majd a rendezvényt követően egy barátja, Roger Roads próbakörre vitte őt az új autójával, egy piros Porsche Carrera GT-vel. A sofőr elvesztette az uralmát a kocsi felett, ami először egy lámpaoszlopnak, majd egy fának csapódott, végül pedig kigyulladt. Utóbb napvilágot látott néhány részlet, miszerint a színész túlélhette volna a balesetet: a boncolás során kormot találtak a légcsövében, ami arra utal, hogy még lélegzett, amikor az autó lángba borult. Ennek fényében csak még fájdalmasabb a tudat, hogy Walker nem sokkal a halála előtt hozott meg egy fontos és megindító döntést a jövőjével kapcsolatban. Részletek a galériában!

Paul Walker 25 éves volt, amikor megtudta, hogy akkori barátnője, Rebecca Soteros a gyermekével várandós. Noha a színész izgatottan várta, hogy édesapa legyen, és rajongásig szerette a kislányát, nem tudott mindig Meadow mellett lenni.
Kattints a további képekért!

Megható jelenet zajlott le, mielőtt férjhez ment Paul Walker gyönyörű lánya, Meadow. Mivel édesapja sajnálatos módon nem lehetett ott az esküvőn, ezért Vin Diesel kísérte az oltárhoz a menyasszonyt.

Leadfotó: Lloyd Bishop/NBCU Photo Bank/NBCUniversal via Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Nem csupán az ételek minősége, a kalóriabevitel és a testmozgás van befolyással a súlycsökkenésre – az sem mindegy, milyen szokásokat követünk a hétköznapokban, bizonyos tevékenységek ugyanis könnyen...
Sztárok
A zenész májrákban szenvedett, 85 éves korában halt meg a maryland-i Bowie-ban.
Lifestyle
Fizetőssé válik a hajdanán kiugró népszerűségű Citromail.