Sztárok

Sosem látott fotót posztolt Julia Robert az ikreiről: Szülés után is szuper dögös volt a gyönyörű hollywoodi színésznő

Nem is akármilyen alkalomból posztolta az eddig sosem látott képet, gyermekei ugyanis betöltötték a 18. életévüket.

Hazel és Phinneas

Julia Robertsnek és Daniel Moder amerikai operatőrnek három közös gyermeke született, közülük kettő ikerpárként jött világra, Hazel és Phinneas. A gyerekek éppen most töltötték be a 18. életévüket és ezt megünnepelvén édesanyjuk egy sosem látott fotót osztott meg róluk.

A képen Julia látható, amint egyik gyermekét felemelve a kezében tartja, míg a másik baba érdeklődve nézi őket. "18. Szeretlek titeket" - ezt írta a fotóhoz a hollywoodi csillag. Moder és Roberts harmadik gyereke, Daniel is már 15 éves.

A fotó már több mint 410 ezer kedvelést kapott és olyan hírességek is kifejezték jókívánságaikat, mint Rita Wilson, Tom Hanks színész felesége.

"Az az élet, amit felépítettem a férjemmel és a gyerekeinkkel, a legjobb dolog a világon. A nap végén, amikor hazatérek hozzájuk, felér egy győzelemmel. Ha nem dolgozom, akkor háziasszony vagyok, ez az én munkám. Persze nem minden napunk csupa boldogság és öröm, de sok vidámságot okoznak nekem a hétköznapjaink" - mondta Roberts a CBS-nek.

Forrás: via Fotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Fizetőssé válik a hajdanán kiugró népszerűségű Citromail.
Recept
Valentin-napon sem muszáj egészségtelen édességekkel tömni magunkat, ezért mutatunk pár szuper egyszerű, finom és egészséges receptet.
Sztárok
Gesztesi Panka, Liptai Klaudia és Gesztesi Károly lánya idén nyáron már 17 éves lesz és nem kérdés, hogy csodálatosan gyönyörű fiatal nővé cseperedett.