Sztárok

Szemtelenül dögös pasi lett Jeremy Irons kisebbik fiából: hódít a nők körében a 37 éves Max – fotók

Jeremy Irons kisebbik fia, Max pont olyan megnyerő és sármos, mint világhírű édesapja.

Szülei nyomdokaiba lépett

A 74 éves Jeremy Irons nevét a világ minden pontján ismerik: az Oscar- és Golden Globe-díjas angol színész a színpadon, a filmiparban és a televízióban is maradandót alkotott, de emlékezetes szinkronszerepeiről sem szabad megfeledkezni – karakteres hangja több dokumentumfilmben és rajzfilmben hallható, de hangoskönyv-felolvasóként is ismert. Karrierje a hetvenes években indult, s azóta is a csúcson van, a sikerek mellett azonban a családalapításról sem mondott le: két gyermek büszke édesapja, akik közül a kisebbik, Max hozzá hasonlóan színészként kezdte bontogatni a szárnyait, ráadásul olyan jóképű, hogy nemcsak a filmiparban, hanem modellként is komoly karriert futott be. Galériánkban megmutatjuk, milyen elképesztően dögös Jeremy Irons fia:

Jeremy Irons 1978-ban vette el másodig feleségét, az ír származású színésznőt, Sinéad Cusacket. Házasságukból két gyermeke született: Samuel James 1978. szeptember 16-án, Maximilian Paul pedig 1985. október 17-én látta meg a napvilágot.
Kattints a további képekért!

Marlon Brando a világ egyik legdögösebb férfija volt, szerencsés génjeit pedig a fiúunokája is örökölte, aki – nem meglepő módon – modellként keresi a kenyerét.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Nem csupán az ételek minősége, a kalóriabevitel és a testmozgás van befolyással a súlycsökkenésre – az sem mindegy, milyen szokásokat követünk a hétköznapokban, bizonyos tevékenységek ugyanis könnyen...
Sztárok
A zenész májrákban szenvedett, 85 éves korában halt meg a maryland-i Bowie-ban.
Lifestyle
Fizetőssé válik a hajdanán kiugró népszerűségű Citromail.