Egyedül lép színpadra Pápai Joci - Ezért nem mennek vele vokalistái

Pápai Joci hónapok óta az Eurovíziós Dalfesztiválra készül.

Pénteken utazik

Már csak néhény nap és kezdődik az idei Euróvíziós Dalfesztivál nemzetközi döntője. Hazánkat Pápai Joci képvislei majd Az én apám című dallal, melyhez Caramel írta szöveget.„Dalom üzenete, hogy a jelenben kell szeretni, amit mostanában, felgyorsult világunkban gyakran elfelejtünk. Amikor Caramel szövegét először elolvastam, mintha megállt volna velem az idő” – fejtette ki Pápai Joci, aki most pénteken már elutazik, de csak május 14-én lép először színpadra Tel-Avivban.

Egyedül lép színpadra

Bár Jocit két profi, gyönyörű hangú vokalistája is elkíséri, a fesztivál színpadára mégis nélkülük áll az énekes. Katona Petra és Feng Ya Ou Ferenc ugyanis csak a színfalak mögül fogja támogatni Jocit. „Próbáltuk tartani magunkat a már kialakult koncepcióhoz, szerintem ami kicsiben jól működött, annak nagyban is működnie kell” – mondta az énekes, aki reméli a verseny mellett egy kis városnázásre is jut majd ideje.

Szeretné megismerni a várost is

Pápai Joci néhány hete Amszterdamban 29 idei fellépő között már bemutatkozott az eurovíziós rajongóknak, márciusban pedig Tel-Avivban háromnapos forgatáson vett részt. „Csak keveset láttam a városból, de most remélem, lesz lehetőségem pótolni. Mélyen vallásos vagyok, Jeruzsálembe, a történelmi helyekre is el szeretnék jutni, például a Jordán folyóhoz is” – árulta el az énekes.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Szólj hozzá Te is!