Sztárok

Kemény szavak - Plágiummal vádolja a magyar énekes Enrique Iglesiast

Lopás gyanújába keveredett a latin szívtipró.

Újabb magyar dalt koppinhattak

Komoly vádakkal illette Enrigue Iglesiast a magyar mulatós-pop ikonikus énekese, Tarcsi Zoltán, művésznevén Jolly. A dal szerzője a Mokka műsorában fakadt ki a nézőknek és panaszkodott arról, hogy a latin világsztár ellopta Bűbáj és csáberő című dalát.

Perre viszik az ügyet

A műsorban Jolly és ügyvédje elmondta, hogy bár a nóta 2017-ben született, meggyőződésük, hogy Julio Iglesias fia az ő dallamukat használta az I don't dance című dalához. Jolly és ügyvédje most egy szakértői testülethez fordultak, és jelenleg arra várnak, hogy megállapítsák, valóban lopott-e akkordokat a magyar szerzőtől Iglesias.

Nem a pénz számít

A két dalt Jolly össze is vágta, hogy még inkább szembetűnő legyen a szerinte aljas plágium.

Bár efféle perekben milliós kártérítésekről is hallani, az énekes leszögezte, őt elsősorban nem (csak) a pénz érdekli. Ha bebizonyosodik, hogy plágium történt, neki az is megfelel, ha hivatalos dalszerzőként tüntetik fel Enrique dalában.

Leadfotó:123rf

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Sztárok
Lifestyle
Az alábbi három csillagjegy egyike alatt születtél? Akkor várhatóan a te hetedet is próbatételek nehezítik meg.
Fashion&Beauty
A forró hónapok megérkezésével nemcsak a ruhatárunk frissül fel könnyed, szellős darabokkal, hanem a sminkünk is új, élénkebb és frissebb irányt vesz.
Lifestyle
A cukkini egy igazi szuperzöldség, hiszen egyrészt igencsak sokoldalú, másrészt remek hatással van az egészségre. Ráadásul gyorsan is nő, viszont ha szeretnéd, hogy egész nyáron legyen termésed, nem...