Zalatnay Cini vallomása: Egészsége fontosabb volt, mint a szülés

Az énekesnő mindig is szerette volna átélni a szülés csodálatos pillanatát, ám a sors más utat szánt neki.

Imádta édesanyját

Zalatnay Cininek nagyon szoros kapcsolata volt édesanyjával, és az énekesnő szerette volna az anyai gondoskodást saját gyermekének is továbbadni. Ám a hosszú éveken át tartó próbálkozások, sikertelen beültetések beigazolták, hogy Cininek nem lehet saját gyermeke. ". Nekem az édesanyám volt a legjobb barátnőm, a titkárnőm, a lelki szemetesládám és a mindenesem. Azért szerettem volna saját gyermeket, hogy ugyanazt a szeretetet és gondoskodást továbbadhassam, amit tőle kaptam” – mondta a Ripostnak Cini.

Egészsége fontosabb volt

Mivel saját gyermeke nem volt, édesanyjával még szorosabbá vált a kapcsolatuk. "Beláttam, hogy biztos oka van annak, hogy egy gyermek valamiért nem akar hozzám születni. Valószínűleg nem lennék megfelelő anya. Hétszer is megpróbáltam a férjemmel a beültetést, de mindannyiszor a harmadik hónapban ment el a magzat. Úgy döntött, hogy nem marad velem. Végül az orvos mondta, hogy az egészségem fontosabb” - sóhajtott Cini, aki később bebizonyította, tökéletesen alkalmas az anyaszerepre.

Nagymama lett

Lánya Niki, már felnőtt nő, aki már unokákkal is megajándékozta Zalatnay Cinit. Niki Angliában alapított családot, ahol nemrég Cini is meglátogatta őket. Bár a távolság gyakran nehézséget okoz, örül, hogy boldognak láthatja nevelt lányát.

Leadfotó:TV2

Oldalak