Sztárok

Édesapjáról vallott Oszter Alexandra: a színésznő elárulta, mi segített neki a továbblépésben

Két évvel ezelőtt hunyt el Oszter Sándor Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész. Lánya, Oszter Alexandra a gyász feldolgozásáról és jövőbeli terveiről mesélt a Duna Önök kérték című műsorának vendégeként.

Elkezdte feldolgozni édesapja halálát

Nem a szokványos apa-lánya kapcsolat volt Oszter Sándor és Oszter Alexandra között. Az otthon „csibészkirálynőnek” becézett színésznő rajongott karizmatikus édesapjáért, és már igen korán eljátszott a gondolattal, hogy felnőttként követi majd őt az előadóművészeti pályán. Két évvel ezelőtt tragikus hirtelenséggel veszítették el a szeretett családfőt, és bár nem telik el nap, hogy ne gondolna rá, elkezdte feldolgozni a történteket – mesélte az Önök kérték adásában.

„Szerelmes voltam édesapámba, több millió nővel együtt. Hirtelen ment el, és még most is nagyon nehéz nélküle, de valamiért úgy gondolom, hogy jó helyen van. A mai napig álmodom vele, gyakran szoktam beszélni hozzá, de úgy hiszem, meg kell tanulni elengedni a halottjainkat. Nem jó energia, ha túlságosan ragaszkodunk hozzájuk” – osztotta meg érzéseit Oszter Alexandra a Duna műsorában. Hozzátette, a továbblépésben segítette, hogy megözvegyült édesanyja számított a támogatására, valamint kamasz fia miatt sem hagyhatta, hogy eluralkodjon rajta a gyász okozta szomorúság.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Mindenkit sokkolt a hír, hogy Vadon Jani távozik a Rádió 1 műsorából.
Sztárok
Nagyon úgy tűnik, hogy Joe Manganiello nem szomorkodott sokáig Sofia Vergarával való válása után, hiszen a színészre máris rátalált a szerelem egy 33 éves színésznő személyében.
Utazás
December 10-től érvényes a MÁV–Volán-csoport új 2023/2024-es menetrendje, amely számos vonalon érinti a vasúti és a helyközi autóbuszos közlekedést, továbbá a HÉV-eket – közölte közlekedési társaság...