Sztárok

A 80-as évek szexszimbóluma volt: így néz ki napjainkban Ornella Muti, aki ma már 68 esztendős – fotók

Ornella Muti a múlt század egyik legnagyobb mozicsillaga volt, aki számtalan férfit bűvölt el szépségével és erotikus kisugárzásával. A színésznő már 68 éves, ám ez egyáltalán nem látszik rajta, hiszen ma is rendkívül csinos és fiatalos.

Emlékszel rá?

Ornella Muti 1955. március 9-én látta meg a napvilágot Rómában Francesca Romana Rivelli néven nápolyi apa és észt anya ikerlányainak egyikeként. A rendkívüli szépséggel megáldott lány már tizenévesen ismert modell lett, és alig volt 15 esztendős, amikor Damiano Damiani rendező felfigyelt rá – ő adta művésznevét és beválogatta A legszebb asszony című filmbe, melyben Mutinak ekkor koránál jóval érettebb karaktert kellett alakítania. Tehetségének hála azonnal berobbant a köztudatba, s néhány év alatt a legfoglalkoztatottabb és legnépszerűbb színésznők sorába emelkedett. Ugyan mostanra visszavonult a filmezéstől, a nyilvánosságból nem tűnt el teljesen; köztudott az is, hogy egész életében sokat foglalkozott a külsejével, az idő múlásával pedig gyakran szépészeti beavatkozások segítségével vette fel a küzdelmet. Galériánkban megmutatjuk, hogyan fest napjainkban az olasz díva:

Ornella Muti első jelentősebb szerepét Marco Ferreri Az utolsó asszony című 1976-os alkotásában kapta, melyben olyan jeles kollégákkal szerepelhetett együtt, mint Gérard Depardieu, Renato Salvatori, Nathalie Baye és Michel Piccoli.
Kattints a további képekért!

Bár nem látszik rajta, tavaly júliusban már 81. születésnapját ünnepelte Paul Anka, aki már több mint fél évszázada a popzene állócsillaga, s olyan slágerek fűződnek nevéhez, mint a You Are My Destiny, az I Love You Baby és a Diana.

Leadfotó: STILLS/Gamma-Rapho via Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Fésűs Nelly lánya, Horváth Csenge egyre jobban hasonlít édesanyjára, még az is meglehet, hogy az utcán testvéreknek nézik a dögös édesanyát és gyönyörű lányát.
Lifestyle
A csoki már nem menő, idén a húsvéti nyuszi gyerekkönyvet is hoz!
Fashion&Beauty
A híresség Szabadságot a mellbimbóknak (Free the nipple) mozgalomhoz csatlakozott provokatív fotójával.