Súlyosan megsérült Nicole Kidman, lábra sem tud állni

Egy forgatáson érte baleset a világszép sztárt. Félő, hogy az Oscar-gálán is csak mankóval tud majd megjelenni a legjobb színésznő kategóriában jelölt Nicole Kidman.

Forgatáson sérült meg

Az 54 éves Nicole Kidman minden kétséget kizáróan még mindig a hollywoodi sztárok élvonalába tartozik. Ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, mint hogy Oscar-díjra jelölték a legjobb színésznő kategóriában Az élet Ricardóéknál című filmben nyújtott alakításáért, Lucille Ball, az ötvenes évek népszerű színésznőjének megformálásáért. Majdnem egy évtizeddel ezelőtt, 2003-ban már kiérdemelte egyszer az ikonikus aranyszobrocskát Az órák című produkcióért, és az idei mezőnyben is esélyesnek számít, igaz erős a mezőny: versenyben van még Jessica Chastain (Tammy Faye szemei), Olivia Colman (Az elveszett lány), Penélope Cruz (Párhuzamos anyák), valamint Kristen Stewart (Spencer). Március 27-én kiderül, hogy bővül-e Kidman gyűjteménye egy újabb Oscarral.

Sajnos azonban van valami, ami kissé beárnyékolja a színésznő örömét. A napokban súlyosan megsérült legújabb munkája, az Expats című sorozat forgatásán, ezért a Fairmont Century Plaza Hotelben tartott hivatalos, Oscar-jelölteknek adott vacsorát is kénytelen volt kihagyni, hogy a gyógyulásra koncentrálhasson. Jelenleg nashville-i otthonában lábadozik a combizomszakadásból, orvosa pedig szigorú ágynyugalomra intette őt, hogy az Oscar-gálán meg tudjon jelenni. Elképzelhető, hogy a díjátadóra is csak mankóval tud majd elmenni – adta hírül a hirado.hu.

Egészen idáig sikerült titokban tartani, hogy Elon Musk és Grimes majdnem kétéves kisfiának van egy kishúga. A sztárpár egyébként már tavaly ősz óta nincsen együtt.

Leadfotó: Vincent Sandoval/WireImage

Oldalak