Sztárok

Mióta hátat fordított a színészetnek, rettentően elhanyagolja a külsejét Cameron Diaz

Legutóbb 2014-ben állt kamerák elé, azóta rendkívül ritkán hallani róla: Cameron Diaz húszévnyi tündöklés után megunta a hollywoodi rivaldafényt, és visszavonult a színészmesterségtől. A kilencvenes és kétezres évek egyik legsikeresebb álomgyári komikája a szépségápolásra sem fordít gondot az utóbbi években.

Meglelte belső nyugalmát

Tegnap Jessica Alba különleges Instagram-posztja kapcsán írtunk arról, hogy vannak olyan színésznők, akik szinte észrevétlenül tűntek el a nagyvászonról - nem mintha kényszerűségből tették volna ezt, inkább arról van szó, hogy megunták a rengeteg csillogást, a népszerűséget, a sztárság összes áldását és ódiumát, és úgy döntöttek, a civil életben keresik a boldogulás lehetőségét. Közéjük tartozik az a Cameron Diaz is, aki húsz esztendőt töltött el A-listás hollywoodi sztárként: az augusztusban immáron ötvenedik életévét ünneplő egykori filmcsillag A maszk című 1994-es vígjátékkal futott be Jim Carrey partnereként, majd 2014-ben intett búcsút a színészetnek olyan darabokkal, mint az Annie vagy a Szexvideó. A közönség azóta csak egy 2020-as rövidfilmben láthatta a kilencvenes és kétezres évek egyik legfelkapottabb amerikai komikáját, egyébként csak elvétve hallani róla. 2020 elején persze mindenkit alaposan meglepett a hír, miszert Diaz 47 esztendősen édesanya lett. A színésznő aztán több interjúban is részletesen mesélt a szülői lét szépségeiről és árnyoldalairól, arról, hogy mennyire aggodalmaskodó édesanya vált belőle, vagy hogy miként küzdötte le végül legnagyobb, a gyermekvállalással kapcsolatos félelmeit.

Diaz aztán arról is beszélt, hogy 2014-ben azért hagyott fel a filmezéssel, mert rengeteg idejét felemésztette a foglalkozása. "Nyugalom van a lelkemben, végre tudok magammal is foglalkozni. Amikor filmet forgatsz, totálisan birtokolnak téged. Hónapokig, napi 12 órákat, és semmi másra nincs időd. Mi, színészek annyira gyerekek vagyunk ebből a szempontból: állandóan vigyáznak ránk, törődnek velünk. Szerettem volna a magam ura lenni" - fogalmazott két évvel ezelőtt.

Arról azonban csak most számolt be, hogy mióta búcsút intett a kameráknak, a külsejére is kevésbé igényes.

Fotó: 123rf

Lapozz, cikkünk még nem ért véget!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Arról mindenki tudott, hogy Sebestyén Balázs felesége elképesztően gyönyörű. Most azonban Sebestyén Vikinek tervei vannak, amivel nagyot szeretne robbantani.
Lifestyle
Szoboszlai Dominik ugyebár jelenleg nem is játszik a sérülése miatt. Sajnos úgy néz ki, hogy a Chelsea elleni rangadón se lesz bevethető.
Sztárok
Első ránézésre meg sem mondanánk Pippa Middletonról, hogy három gyermeket hozott világra: Katalin hercegné húgának olyan lapos és izmos a hasa, mint egy fitneszmodellnek.