Nicole Kidman férje bevallotta, mi tette pokollá a karantént

Ők is az átlagemberek problémáival küzdenek, sajnos a pandémia senkit sem kímélt. Mindegy, hogy kinek mennyi pénze van vagy éppen mennyire híres partnere, a problémák, veszteségek és konfliktusok mindenkit elértek. Nicole Kidman sem úszta meg.

Nem gondolták, hogy elbuknak majd

Nicole Kidman és Keith Urban egy igazi álompár. Magánéletükbe pont annyira engednek betekintést, amennyire szükséges. Nemrég, viszont a férfi meghökkentő vallomást tett házasságukról a HELLO Magazinnak, a nehézséget pedig nem más okozta, mint a karantén, ezen belül is volt egyetlen terület, ami bosszússá tette őket a mindennapokban. Mára ugyan túl vannak a nehézségeken, de bevallása szerint, akkor tényleg nagy szükségük volt a szerelemre és az egymásba vetett hitre, hogy házasságuk ne fusson zátonyra.

A párnak nagyon megterhelő volt a koronavírus-járvány időszaka, nemcsak azért, mert nehezen bírták a bezártságot, de azért is, mert az énekesnő eltörte a bokáját. Ha pedig ez nem lenne elég, más is hatalmas fejtörést okozott a családnak - ám ma már nevetve tekintenek vissza az életük akkor egyik legnehezebb időszakának tartott hónapokra.

Az énekesnő a karantén kezdetén még előszeretettel táncolt párja legújabb videójában, akkor még sejteni sem lehetett, hogy hamarosan minden rosszra fordul.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak