Sztárok

Liptai Claudia soha nem hallott titkot árult ez - ez történt élete első élő showja közben

Liptai Claudia számára örökre pokoli élmény marad élete első élő show-ja, a műsorvezető egy soha nem hallott titkot osztott meg a közönséggel. A műsorvezető neve mára garancia a profizmusra, a váratlan helyzetek pedig már karrierje elején rákényszerítették arra, hogy minden helyzetben helytálljon.

Váratlan probléma jött

Liptai Claudia a legnépszerűbb showműsorok házigazdája volt, és ugyan legutóbb színészként szerepelt a képernyőn, még mindig elsősorban műsorvezetőként ismeri az ország. A szakmát ugyan nem tanulta, mégis a vérében van a műsorvezetés - ezt rögtön élete első élő műsorában bizonyíthatta, ugyanis hihetetlen dolog történt vele a forgatás közben.

A műsorvezető fejből, rögtönözve vezette le élete első élő adását, a Big Brothert. A mélyvíz, amelybe akkor került, amikor elromlott a súgógép, örökre meghatározó emlék marad számára.

Tucatnyi televíziós műsorban, show-ban, sorozatban és filmben láthatták már a nézők Liptai Claudiát, aki – legyen szó bármilyen formátumról – elképesztően profizmusról tesz tanúbizonyságot. Így volt ez akkor is, amikor élete első élő show-jában kellett helytállnia műsorvezetőként. Pedig a körülmények nem voltak éppen ideálisak. „Az élő adás hangulata egészen más, mint bármelyik más műsoré. Ott a műsorvezető is egy speciális lelkiállapotban van, pörögnek az események. Nagyon szeretem azt a műfajt, pedig az első ilyen emlékem pokoli” – idézte fel a 95.8 Sláger FM-en Liptai Claudia, aki karrierje elején mélyvízbe került egy meghibásodott súgógép miatt.

Lapozz, a cikk folytatódik!

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Sztárok
Lifestyle
A meleg nyári napokon természetes, hogy a klímát bevetve próbálunk megküzdeni a forrósággal, érdemes azonban csínját bánni vele!
Lifestyle
Ha téged is gyötör az álmatlanság, vesd be az alábbi trükköket.
Lifestyle
A Halak családi gondjai megoldódhatna vagy rosszabbra fordulhatnak. Napi horoszkóp.