Sztárok

Prince segített a bajba jutott Király Lindán

Az énekesnő ma is hálásan gondol vissza arra, hogy Prince mennyi mindent tett érte.

Prince-szel való kapcsolatáról mesélt Király Linda

Király Linda itthon már befutott énekesnő volt, amikor a magyar sikerrel a háta mögött Amerikában is szerencsét próbált a kétezres években. A tengerentúlon is felfedezték, a Universal Music lemezkiadó például öt éves szerződést kínált neki, azonban a cég vezetői más zenei utat képzeltek el az énekesnőnek. Bár jelentek meg dalai, sőt, rádióturnén is volt, Linda úgy érezte a rengeteg munka mind hiábavaló, mert nincs a helyén.

A fiatal énekesnő a menedzsmentjével kötött szigorú szerződés miatt nem tudott kiszállni, a nagy csalódás után pedig nem más, mint Prince segített neki, hogy visszakapja a szabadságát. A világsztár olyan jó barátságba került a magyar énekesnővel, hogy személyesen járt közben az ügyében.

Nagyon jóban voltunk, egy kiadónál dolgoztunk, még a fotónk is egymás mellett volt a falon. Egyből megkedvelt és a szárnyai alá vett. Egyszer még egy díjátadó ünnepség után anyuval az ő partijába mentünk, ahol úgy fogadott minket, mint régi barátokat, nagyon közvetlen, segítőkész volt, hamar megtaláltuk a közös hangot” – mesélte az énekesnő a Blikknek.

Linda kétségbeesésében beavatta a világsztárt abba, hogy szeretné elhagyni a menedzsmentet, Prince pedig azonnal felajánlotta a segítségét. „Elmondtam, hogy mennyire nehéz helyzetben vagyok, és nem látom a kiutat. Sosem felejtem el, hátradőlt a székben, majd azonnal hívta az ügyvédjét, L. Londell McMillant, hogy kérjen tőle egy kis szívességet, mégpedig azt, hogy képviseljen engem. Prince mindenben segített és támogatott is, ráadásul mondta, hogy majd ő intéz mindent, olyan régóta dolgozott az ügyvéddel, hogy nem kellett fizetnem. De nemcsak ennyit kaptam tőle, hogy segített visszakapni a szabadságomat, hanem lelkileg is támogatott. Máig sokszor eszembe jutnak a mondatai, hogy csak magamban bízhatok, és higgyem el, bármire képes vagyok. Később is tartottuk a kapcsolatot, nagyon megviselt öt éve a halála, egy legenda, egy barát hagyott itt minket” – mesélte Linda, akinek végül sikerült szerződést bontania az Universallal, és újra szabadon zenélhetett.

Az énekes nagyon elszánt, nem hagyja, hogy legyűrje őt a betegség.

Leadfotó: instagram.com/lindakiraly

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Az elmúlt hónapokban tanúi lehettünk a Barbiecore felemelkedésének és az Y2K reneszánszának, valamint az iskoláslánynak való öltözködés és a ringató balettcore hirtelen felfutásának.
Lifestyle
Futótűzként terjed a közösségi oldalakon egy feladvány - azt állítják, aki képes megoldani, az nagy valószínűséggel pszichopata.
Lifestyle
Mindenkivel előfordult már, hogy majd összeestünk az éhségtől, és beszaladtunk az első gyorsétterembe, ami az utunkba került. Ilyenkor általában szószt is kérünk a krumplihoz vagy csirkefalatokhoz.