Istenes Bence fontos időszakot él most, változásáról mesélt

Istenes Bence ma ünnepli 34. születésnapját, és nem tagadja, ahogyan telnek az évek, ő is sokat változik. Jelenleg egy fontos időszakon megy keresztül, amely során sokkal közelebb kerül magához, gondolataihoz.

Rengeteget változik ebben az időszakban Istenes Bence

Istenes Bence a Reggeli vendége volt, ahol Peller Mariannal és Papp Gergővel beszélt 34. születésnapja és új hobbija, az igazolt labdarúgóság kapcsán. A műsorvezető nagyon élvezi ezt az időszakot, az új elfoglaltságok, az évek múlása pedig sok dolgora ráébresztette a sztárt.

"Nagyon érezhető rajtad, hogy elkezdtél filozofálni, jobban átgondolni az életed. Már az Instagram-posztjaidban is láthatók ezek, kifejezetten haladsz előre" - kezdte Peller Mariann, aki elárulta, nagyon szimpatikus számára, hogy a műsorvezető ilyen bátran megosztja gondolatait a követőkkel.

"34 éves leszek. Igen, én nagyon fontosnak tartom az önfejlesztést és a magammal való foglalkozást. Ahogyan az ember egyre idősebb, mindig más dolgok érdeklik, és talán egyre mélyebbre megy, nálam is igazbából ez történik" - kezdte Istenes Bence, aki a Peller Mariann által említett posztban

"Tegnap éjszaka megvilágosodtam. Én egy olyan ember vagyok, aki elég gyorsan megunja, amit csinál. Folyamatosan új dolgokat szeretnék kipróbálni, megtanulni, létrehozni. Eddig ezért ostoroztam magamat, azt éreztem, hogy nekem semmi nem elég. Tegnap viszont, sok hónapos önvizsgálat után, egyszer csak helyére kerültek a dolgok. Elfogadtam, hogy ilyen vagyok, megláttam ebben a szépet, más szemszögből tekintek magamra és az életemre és ez olyan szintű megkönnyebbülést adott, hogy arra szavak nincsenek. A legfontosabb az életben szerintem, hogy elfogadjuk magunkat olyannak, amilyenek mélyen belül vagyunk és akkor nagyon boldog életünk lesz. (Anyagi javaktól függetlenül - csak mert tudom, hogy sokan azt gondolják, hogy minél több pénzed van, annál boldogabb leszel, de határozottan állítom, h ez nem így van! A belső egyensúlyt és békét kell keresni!) És ha már a megvilágosodásnál járunk: szépen lassan az IstenEst fejlesztése is a végéhez ér. Kezd letisztulni, hogy mit is szeretnék ettől a projekttől. A következő, évadzáró rész remélem már olyan lesz, amilyet anno megálmodtam, és amire büszke leszek" - vallotta rajongóinak a műsorvezető.

Hogy Istenes Bence pontosan mire jött rá, és mi a legújabb projekt, melyet teljes elhivatottsággal szeretne létrehozni, azt is elárulta!

Istenes Bence és Csobot Adél számára a május az egyik legboldogabb hónap, hiszen mindketten ekkor ünneplik születésnapjukat. A fiatalok a barátaik társaságában egy dunai panorámás tetőteraszon ünnepeltek, ám az esemény nem csupán a szórakozást, hanem az elmélyülést is magával hozta.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: instagram.com/benistenes

Oldalak