Pápai Jocinak sürgősen kórházba kellett mennie a koronavírus miatt

Az énekes nagyon elszánt, nem hagyja, hogy legyűrje őt a betegség.

A sürgősségire került poszt-Covid tünetekkel Pápai Joci

Pápai Joci decemberben átesett a koronavírus-fertőzésen. Azt hitte, sikerült szövődmények nélkül felépülnie a feleségével együtt, a múlt héten azonban annyira túlhajtotta magát testmozgás közben, hogy az ijesztő tünetek miatt jobbnak látta, ha bemegy a kórházba.

Sajnos, az első teniszedzésen túlhajtottam magam, így a sürgősségin kötöttem ki. Lezsibbadt a két kezem, a nyelvem, rosszul lettem, leeshetett a vércukrom is. Azonnal hazaindultam, majd megmértük a vérnyomásom, ami nagyon alacsony volt, ezért hívtuk az orvost. Azt mondta, azonnal menjek be a sürgősségire, mert ez a koronavírus-fertőzés után nem tréfadolog” – mondta el az énekes a Blikknek.

Joci szerencsére megúszta a hosszabb kórházi tartózkodást, de javasoltak számára egy átfogó kivizsgálást, amit el is kezdett. A poszt-Covid-tünetek miatt most visszavett a tempóból. A TV2-n hamarosan induló Sztárban sztár leszek! zsűritagja azonban most nagyon elszánt, nem hagyja, hogy legyűrje őt a betegség. „Jobban figyelek magamra, de nem ez tölti ki minden gondolatom, és nem hagyom, hogy legyőzzön a vírus!” – fogalmazott az énekes.

Az énekesnő jelenleg nem érzi magát boldognak, ezt pedig hétvégén debütáló dalában meg is osztotta rajongóival – Tóth Andi az új videóklip kapcsán volt a Mokka vendége ma reggel, ahol bővebben is kifejtette, hogy érzi magát most.

Leadfotó: instagram.com/papaijoci

Oldalak