Munkanélküli lett Klapka György fia

Dennis még mindig nem jutott hozzá örökségéhez.

Nehézségek támadtak

Két évvel ezelőtt hunyt el a már éltében is legendás üzletember, Klapka György. Az elsőszámú "aranyember" öt gyereket hagyott maga után, két fiának és két lányának a már szintén elhunyt énekesnő, Mary Zsuzsi az édesanyja, elsőszülött fia, Ifj. Klapka György azonban egy korábbi párjától született. A testvérek között azonban cseppet sem idilli a viszony, a szülők távozása nem kovácsolta össze az utódokat, hanem méginkább szétforgácsolta a viszonyukat.

A Ripost információi szerint továbbra is több millió forinttal tartozik testvére Klapka Dennis-nek. Nikollal öccse szinte egyáltalán nem beszél, ugyanis a nő Németországban él, innen kezeli a család pénzügyeit. A legifjabb Klapkának azonban szüksége lenne a pénzre, mivel jelenleg nincs állása.

Állás nélkül maradt

"Most nem melózom, mert az előző munkahelyemen felszámolták az osztályt. Utána elmentem egy másik céghez, de ott csak két hónapot voltam. Ezt követően annyi családi vita és harc volt, hogy nem kerestem munkát. Rajta vagyok egy oldalon, ahol naponta kapok két, három ajánlatot, de még nem igazán tudom, hol dolgoznék szívesen"

- vallott jelenlegi helyzetéről Dennis.

Egy korábbi cikkben arról írt a lap, hogy Dennisre azért haragudtak meg a testvérei, mert időről-időre megosztja véleményét a a családtagjairól Facebookon.

A 64 éves énekesnő szenteste dobta el az életét.

Leadfotó és fotó: TV2 / Mokka

Oldalak

Szólj hozzá Te is!