Ez a srác pályázik Obamáék legkisebb lányára - Fotók

A szalagavatóra is ő kísérte el a gyönyörű, 17 éves Sashát.

Fiatal nővé érett

Michelle és Barack Obama legfiatalabb lánya, Natasha vagyis becenevén Sasha, pénteken vett részt a középiskolai szalagavató bálján. A család másodszülött lánya klasszikus fekete ruhájában hibátlanul nézett ki, nem csoda, hogy boldog szülei elbüszkélkedtek vele. A 17 éves lány a következő hónapban fog végezni a Sidwell Friends High Schoolban, Amerika egyik legjobb gimnáziumában.

A fiatal szépség partnere évfolyamtársa, Chris Milton volt, aki a közönség tetszését is megnyerte, nagyon sokan nyilatkoztak elismerősen a párról. Az ifjú párt elnézve ezen nem lehet csodálkozni, igazán elegánsak voltak. A fiú már évek óta udvarol a lánynak, de természetesen a lehető legfinomabb módon, hiszen Obamáék köztudottan erkölcsös szülők.

Híres apai szigor

A szülők ugyan nem fotózkodtak csinos lányukkal, de a hivatalos Twitter-oldalukon megmutatták őt a nagyvilágnak. Azt lehet tudni Obamáról, hogy igen szigorú édesapa és nagyon félti a lányait az udvarlóktól. 2010-ben tréfásan figyelmeztette a Jonas Brothers nevű fiúbanda tagjait, hogy akár drónokat is küldhet rájuk, ha randira hívnák a lányaikat, ugyanis Malia Ann és Sasha néhány éve rajongtak a tinisztárokért. Manapság azonban már nyugodtabb édesapa benyomását kelti az egykori amerikai elnök.

Érthető az aggodalom - Néhány éve még kislányok voltak

"Michelle egy nagyszerű példa arra, hogyan érdemes viselkednie egy nőnek. Az önbecsülését sosem attől tette függővé, hogy a környezetében lévő férfiak visszaigazolták-e őt. Nem hagyta, hogy pusztán a külseje alapján ítéljék meg, hanem a karakterével és az intelligenciájával hódított. Remélhetőleg én is jó példa vagyok arra a lányaim szemében, hogy férfiként kimutatom a feleségem iránti tiszteletemet"

- szerepel Michelle Obama 2018-as könyvében férje, Barack szívhez szóló vallomása.

Némileg azért érthető az exelnök aggodalma, mert valóban gyönyörű lánya van, akit intelligenciája csak még inkább vonzóvá tesz.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!