Sztárok

Megvan a Miss Balaton idei győztese: ennek a gyönyörű lánynak a fejére került a korona

Csupor Olívia fejére került a korona a 2022-es Miss Balaton balatonfüredi döntőjén, első udvarhölgynek Németh Vivient, második udvarhölgynek Czepek Katát választotta a zsűri, melynek elnöki székében Nánási Pál foglalt helyet.

Balogh Eleni továbbadta a Miss Balaton koronáját

A nyár a végéhez közeledik, a Miss Balaton-család pedig új királynőt ünnepel. A döntő estéjén szinte tapintható volt az izgalommal teli várakozás a levegőben, hiszen a pandémia miatt az elmúlt két évben nem volt királynőválasztás a Balatonon. Végül óriási ováció közepette választották az idei királynővé a 25 éves, budapesti Csupor Olíviát. „Nem hiszem el, hogy ez megtörtént, nagyon nehéz most megszólalni” – árulta el a győzelme kapcsán Olívia, akinek többek között két ikertestvére szurkolt a nézőtér soraiban. „Egy ilyen cím nagy felelősséggel jár, így kicsit féltem is ettől a pillanattól. Nagyon boldog vagyok, de tudom, hogy nem lesz könnyű ezen az úton. Ha tehetném, mindegyik lánnyal megosztanám a koronát.” Galériánkban mutatjuk a győztest és udvarhölgyeit, valamint további részleteket is elárulunk az izgalmakkal teli estéről!

A zsűriben a 2007-es Miss Balaton, dr. Finta Eszter Klára, Kassai Fibi sminkmester, Gecse Norbert üzletember, valamint Ajkai Dávid és Nánási Pál fotográfusok foglaltak helyet. „Nehéz dolgunk volt, nehezen kapcsoltam szét a fotós és a hétköznapi ember énemet. Végül nagyon jó eredmény született, nagyon elégedett vagyok” – mondta el Nánási Pál.
Kattints a további képekért!

Némelyikük tényleg elképesztően sokat változott.

Leadfotó: Red Lemon

Oldalak

Sztárok