Sztárok

Évekig csak férfi szeretői voltak: 40 évesen bújt ágyba először nővel a Psycho sármos színésze

Anthony Perkinsről köztudott volt, hogy a saját neméhez is vonzódik, ennek ellenére majdnem két évtizeden át házasságban élt egy nővel, akitől két gyermeke is született. Pedig korábban javarészt csakis férfiak fordultak meg az ünnepelt színész ágyában.

Sokan tudtak a hálószobatitkairól

Anthony Perkins a múlt század egyik legkeresettebb színésze volt: számos nagysikerű film jelzi a nevét, de a többség elsősorban az Alfred Hitchcock által rendezett Psycho című horrorfilmben nyújtott alakítása végett ismeri, ahol a valódi sorozatgyilkosról – a wisconsini Ed Geinről – mintázott Norman Bates karakterét személyesítette meg. Perkins Hollywood azon évtizedeiben élt és szerzett hírnevet, amikor bizonyos témák, valamint jelenségek óriási tabunak számítottak – mint például az abortusz, a házasságtörés és a homo-, illetve biszexualitás –, éppen ezért akik féltették a karrierjüket a bukástól, akár az egész életüket hazugságban és titkok sűrű hálójában élték le. Igaz, a legszűkebb körökben mindenki számára köztudott volt egy-egy filmsztár, énekes vagy előadó szexuális irányultsága, ám a stúdiók, valamint a filmipar legbefolyásosabb vezetői mindent megtettek annak érdekében, hogy a felfedezettjeikről ne derüljön ki semmi – akkoriban még kompromittálónak számító – titok. Így történhetett meg az, hogy sokan látszatházasságban éltek, és arra kényszerültek, hogy valódi énjüket jó mélyen elrejtések a nyilvánosság elől. Perkins mindezt a saját bőrén is megtapasztalta, ugyanis hiába volt közel húsz évig nős, mindenki számára nyílt titok volt, hogy a saját neméhez is vonzódik. Részletek a galériában!

Anthony Perkins a kor egyik legsármosabb férfisztárja volt, akiért szabályosan bolondultak a nők. Hiába játszott hidegvérű sorozatgyilkost az 1960-as, mostanra kultikussá vált Psychoban, ez talán csak még vonzóbbá tette a hölgyek szemében.
Kattints a további képekért!

Barbara Stanwyck Hollywood aranykorának egyik legnagyobb csillaga volt, aki számos időtálló alkotásban bizonyította be a tehetségét. Népszerűségének azonban megvolt az árnyoldala is, hiszen az újságírók és a rajongók árgus szemekkel követték minden egyes lépését, gondosan rejtett titka pedig napvilágra került.

Leadfotó: Facebook/ Old Hollywood

Oldalak

Sztárok