Sztárok

Elképesztően jóképű a dubaji koronaherceg: bolondulnak a nők Hamdanért, aki nemcsak sármos, de piszkosul gazdag is – fotók

Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum igazi főnyeremények számít: azon túl, hogy kivételes adottságokkal áldotta meg a sors, elképesztő luxusban éli a mindennapjait, nem mellesleg a romantikához is van érzéke.

Hódít a nők körében

Mint ahogyan az minden királyi sarj esetében elmondható, Dubai 39 éves trónörököse, Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum olyan életet él, amiről az átlagemberek csak álmodhatnak. Luxusvillák és menő sportautók, magánrepülőgépek, csillagászati összegekre rugó ruhák, és világkörüli utak töltik ki a mindennapjait – ám a koronaherceg számára elsősorban nem a méregdrága holmik, hanem a titulusával járó kötelezettségek a legfontosabbak. Hamdan óriási népszerűségnek örvend a hazájában, köszönhetően annak, hogy a fényűzés ellenére egy pillanatra sem szállt el magától, sőt ha kell, simán felszáll a metróra, ha Londonban jár. Kedves és odaadó emberként tartják számon, de persze az is sokat dob a hírnevén, hogy a hölgyek egyenesen bolondulnak érte, annak ellenére, hogy 2019-ben örök hűséget fogadott szerelmének, Sheikha bint Saeed bin Thani Al Maktoumnak. Galériánkban megmutatjuk, milyen káprázatos életet él a dubai koronaherceg:

Hamdan 1982. november 14-én látta meg a napvilágot Mohammed bin Rashid Al Maktoum dubaji uralkodó negyedik gyermekeként, így eredetileg nem ő volt a trónörökös, hanem Rashid nevű bátyja. Az uralkodó azonban 2008-ban megfosztotta a férfit a címétől és Hamdanra ruházta, mert úgy gondolta, ő sokkal méltóbb a feladatra. Rashid 2015. szeptember 18-án, alig 33 évesen hunyt el szívrohamban.
Kattints a további képekért!

Hussein bin Abdullah, a jordániai koronaherceg igazán jó parti, tekintve, hogy egy valódi hercegről van szó, aki ráadásul még nem kelt el, és minden bizonnyal idővel ő lesz Jordánia királya is.

Leadfotó: Francois Nel/Getty Images

Oldalak

Sztárok