Szomorú vallomást tett gyermekkoráról Miley Cyrus, ezt nem gondoltuk volna az énekesnőről

Miley Cyrus nemrég egy interjúban mesélt arról az időszakról, amikor Hannah Montana karakterét személyesítette meg, és kitért arra is, hogy noha már akkoriban is rendkívül sikeresnek mondhatta magát, nem mindig volt számára habos torta az élet.

A siker ára

Miley Cyrus mindössze 12 éves volt, amikor több mint 1000 jelentkező közül kiválasztották a kétezres évek egyik legnépszerűbb sorozatának, a Hannah Montanának főszerepére. A 2006-tól 2011-ig sugárzott sitcom az egész világot meghódította, így előre borítékolható volt, hogy születik belőle mozifilm is, ami lehetővé tette az színész-énekesnő számára, hogy önálló karriert fusson be. Miley-nak mostanra sikerült levetkőznie magáról a bájos tinilány szerepét, és teljes joggal mondhatja magáról, hogy korunk zeneiparának egyik legmeghatározóbb húzóneve, akinek többek között olyan slágereket köszönhetünk, mint a Wrecking Ball, a Nothing Breaks Like a Heart, illetve a Flowers, amiért idén át is vehette élete első Grammy-díját. Azt azonban nem tagadja, hogy a csillogásig megtett út nem volt mindig akadályoktól és nehézségektől mentes, amit gyerekként nehezen tudott feldolgozni – nemrég erről beszélt bővebben egy interjúban. Részletek a galériában!

Miley Cyrus vegyes érzelmekkel gondol vissza a Hannah Montana sorozatra, ami világhírűvé tette őt. Többször nyilatkozta, hogy szereti a karaktert, viszont azt nem tudja elfelejteni, mennyi nehézséget okozott neki a szerep.
Kattints a további képekért!

2006 márciusában indult útnak a sorozat, amely meghozta a világhírnevet Miley Cyrusnak – az énekesnő akkoriban még szende kamaszlány volt, csak évekkel később talált rá jelenlegi stílusára. A sorozat és a színészek azonnal belopták magukat a közönség szívébe, ma már azonban keveset lehet tudni róluk.

Leadfotó: Lionel Hahn/Getty Images

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
A modern technikának köszönhetően ma már elegendő egy gombnyomás, és máris a kívánt hőmérsékletűre varázsolhatjuk a szobánkat. De miért kellene elfeledkeznünk a légkondicionálás ősi, természetes...
Home&Design
Egy tiszta és kellemes környezet nagyban hozzájárulhat a nyugodt alváshoz és a jó közérzethez.
Lifestyle
Az illóolajok alkalmazása mára a mindennapok részévé vált, hiszen számos előnyük van a háztartási tisztítástól kezdve az aromaterápián át a bőrápolásig.