Őrült frizura az új női trend! Emma Watson és Tóth Gabi már bevállalta!

Merész frizura hódít 2018-ban. Bizony, jókora bátorság kell egy nőnek, hogy megkockáztasson egy ilyet. Sztárok már bevállalták.

Első fecskék

A 27 éves Emma Watson nem csak a ruhájával, hanem a frizurájával is hatalmas feltűnést keltett az idei Golden Globe-on. Divatberkekben már köztudott, 2018 egyik legdivatosabb frizura trendje az úgynevezett "mikro póni", a Szépség és a szörnyeteg sztárja az elsők között vágatott ilyet magának. A fazont már évtizedekel ezelőtt, nagy világsztárok is viselték, de igazán a 90-es években let széleskörben népszerű. A hollywoodi sztárt azonban megelőzte valaki: Tóth Gabi egy igazán merész mikro pónival hódít hónapok óta. És, hogy mekkora a sikere? Legyen elég annyi, hogy amióta ilyen haja van Gabinak, a szerelem is rátalált Krausz Gábor személyében. A mikro póninak szerencsére van több változata, így az arcunk formájához, hajunk színéhez megfelelőt mi is találhatunk. A kérdés csak annyi - elég bátor vagy hozzá?

Emma Watson a Golden Globe-on jelent megy így.
Kattints a további képekért!

Egy dokumentumfilmben nemrég mesélt arról, mennyire megviselte őt is, amikor Rihannát megverte. Most újra magyarázkodik.

Leadfotó: instagram.com/tothgabi

Oldalak

Szólj hozzá Te is!