Sztárok

Elképesztő titok látott napvilágot: döbbenetes, mennyibe kerül hetente Michael Schumacher kezelése

Horrorisztikus összeget költ el családja hetente Michael Schumacherre: a pilóta kezelése több millió forintba fáj feleségének és gyermekeinek, ahhoz pedig, hogy a drága rehabilitációs programot finanszírozni tudják, a családnak bizony le kellett mondania bizonyos luxuscikkek élvezetéről és használatáról.

Évek óta nem tudni, mi van vele

Mint ahogyan arról nemrégiben mi is beszámoltunk, idén lesz 9 éve annak, hogy a Forma-1 hétszeres világbajnoka, Michael Schumacher súlyos síbalesetet szenvedett a franciaországi Méribelben 2013. december 29-én a délelőtti órákban: Schumi egy kőnek ütközött, ami felrepítette őt a levegőbe, majd fejjel egy sziklára esett. A majdnem végzetes baleset után a pilótát súlyos sérülésekkel kórházba szállították, ahol aztán eszméletét vesztette és kómába esett. Azóta több műtéten is túl van már, ám állapotáról a mai napig nincsenek pontos információk, hiszen felesége, Corinna, illetve gyermekei hétpecsétes titokként kezelik a versenyző hogylétét, és semmiféle információval nem szolgálnak sem a sajtó, sem pedig az aggódó rajongók számára. Most viszont néhány részlet mégis napvilágot látott azzal kapcsolatban, hogy hogyan is zajlik a rendszeres orvosi segítségre szoruló német kezelése: a The Sun szerint Schumacher rehabilitációja horribilis összegbe fáj hetente a családnak, de az is kiderült, milyen módszerekkel próbálkoztak eddig a szakemberek annak érdekében, hogy a világbajnok felépüljön, legalábbis állapota jobbra forduljon.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Lehet Papp Gergely magánélete ismét sínre fog kerülni.
Sztárok
Dean Cain a Lois és Clark: Superman legújabb kalandjai című tévésorozatban öltötte magára a legendás szuperhős vörös palástját és testhezálló kék ruháját. Azóta persze több évtized eltelt, és Cain is...
Sztárok
A bulvármédia korábban azt sugallta, hogy a népszerű műsorvezetők a színfalak mögött szűkölve utálják egymást, de vajon van egyáltalán valóságalapja ennek a merész feltételezésnek?