Sztárok

Új életet kezd Michael Schumacher felesége: kiderült, milyen állapotban van jelenleg a hétszeres világbajnok

Idén decemberben lesz 9 éve annak, hogy a Forma-1 hétszeres világbajnoka, Michael Schumacher súlyos síbalesetet szenvedett Franciaországban – a szörnyű tragédia óta nem tudni, mi van vele pontosan, felesége, Corinna azonban azóta is kitart férje mellett jóban, rosszban, most pedig a nő komoly döntésre szánta el magát.

A mai napig nem csitul az érdeklődés körülötte

A német autóversenyző, Michael Schumacher neve nem csupán a sportrajongóknak ismerős, hiszen a Forma-1 hétszeres világbajnoka gyakorlatilag beírta a történelemkönyvekbe a nevét eredményeivel, ezáltal az egész világ megtudta, ki ő. Schumi nem csupán a sportág legeredményesebb pilótájaként vált világszerte ismertté, hanem úgy is, mint egy rendkívül szerethető ember, aki a körülötte lévő felhajtás ellenére mindig is igyekezett normális, átlagos életet élni feleségével és gyermekeivel, akikért mindig is rajongott. Mint mondják, a Forma-1 veszélyes sport, gyakorlatilag minden percben megvan rá az esély, hogy a száguldó cirkusz kioltja valamelyik pilóta életet az elképzelhetetlen sebesség és a technikás pályák miatt, minderre pedig bőven van is példa a múltból – Michael azonban mégsem a versenypályán szenvedett súlyos, majdhogynem végzetes balesetet, hanem síelés közben. A jelenleg 53 éves pilóta még 2013. december 29-én a délelőtti órákban a franciaországi Méribelben veszett kis híján oda síelés közben: Schumi egy kőnek ütközött, ami felrepítette őt a levegőbe, majd fejjel egy sziklára esett. Súlyos sérülésekkel szállították őt kórházba, később viszont elvesztette az eszméletét és kómába esett. Több műtéten is túl van már azóta, állapotát pedig a mai napig rengeteg spekuláció övezi, hiszen Michael családja nem hajlandó semmilyen információt kiadni a versenyző hogylétéről, csupán annyi biztos, hogy 2014 júniusában felébredt a kómából, így elhagyta a kórházat, és átszállították őt egy svájci kórházba rehabilitáció céljából, napjainkban pedig otthon ápolja őt a család. Igen ám, de Michael végig hűséges felesége, Corinna most egy komoly döntésre szánta el magát, ami hatással lehet a világbajnok életére is…

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
A 90-es évek a ragyogásról szólt, már ami a divatot illeti. A szépségiparban is abszolút dominált a "glossy" vonal, gondoljunk csak például a szájfényekre, vagy a fényes szemsminkekre.
Home&Design
Visszaszorulóban a csomagolóanyag, hódít az újrahasznosított tasak és a mobilappos világítás.