Fülig szerelmesek egymásba: Palvin Barbi párja 30 éves lett, a modell megható sorokkal köszöntötte a születésnapos Dylan-t

Palvin Barbi szíve régóta foglalt: a szupermodell Dylan Sprouse oldalán találta meg a boldogságot, aki a minap töltötte be a 30. életévét.

Őrülten szerelmesek

Palvin Barbi nemcsak a modellszakmában, hanem a magánéletben is rendkívül sikeres: évek óta él boldog és kiegyensúlyozott párkapcsolatban az ismert amerikai színésszel, Dylan Sprouse-al, akivel nemrég New Yorkból Los Angelesbe költöztek. Ahogy az ideje engedi, a szupermodell igyekszik az itthoniakra is kellő figyelmet fordítani, így amikor csak tud, hazalátogat Magyarországra – ilyenkor természetesen a szerelmét sem hagyja a tengerentúlon, sőt, egy korábbi közös vlogjukban azt is dokumentálták, milyen volt, mikor a modell hazahozta a családjához a kedvesét, akit még disznóvágásra is elvitt. Sülve-főve együtt vannak, s nem ritka, hogy nyilvánosan tesznek egymásnak szerelmi vallomást a közösségi oldalukon, így az sem meglepő, hogy Barbi a kedvese születésnapjáról sem felejtkezett meg az Instagramon.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

  • 1
  • 2