Sztárok

Ez volt Michael Jackson kedvenc parfümje: a pop királya egész életében ezért az illatért rajongott

Elizabeth Taylor is ugyanazt a parfümöt viselte, míg élt, amelyiket Michael Jackson is olyannyira imádott, így a két sztárnak ugyanaz a drága illat volt a védjegye.

Egyedi, izgalmas, múltidéző

A hírességek általában nagy parfümrajongók, viszont a legtöbben szeretnek egy-egy bizonyos illathoz ragaszkodni, és kitartani mellette a végletekig. Katalin hercegné például egy 26 ezer forintos parfümöt imád már évek óta, míg Marilyn Monroe-nak két nagy kedvence is volt. De vajon mi a helyzet férfifronton? Nos, a pop királya, Michael Jackson ismert volt arról, hogy elképesztően adott a külsejére, ehhez pedig bizony hozzátartozott az is, hogy mindig finoman illatozott, és egy rendkívül egyedi és izgalmas parfümöt viselt minden áldott nap, egészen élete végéig. Az Oscar-díjas színésznő, Elizabeth Taylor pontosan értette Michael Jackson választását, már ami a kedvenc parfümjét illeti, ugyanis a mozicsillag ugyanazért az aromás illatért rajongott, mint az énekes. Galériánkból megtudhatod, melyik parfümről is van szó pontosan!

Sokan nem is tudják, de Elizabeth Taylor és Michael Jackson még az 1980-as években kötöttek barátságot egymással, és egészen az énekes haláláig meglehetősen közeli viszonyt ápoltak egymással. Bár sok mindenben különböztek, egy dologban igazán hasonlítottak, mégpedig abban, hogy mindketten ugyanazért a parfümért rajongtak, ami kettejük jellegzetes illata volt.
Kattints a további képekért!

Az ikonikus szexszimbólum egy általa ikonikussá vált parfümért rajongott egész életében, ami nem is meglepő, hiszen egy elképesztő aromájú, szexi illatról van szó, ami remekül passzolt Monroe személyiségéhez.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Fashion&Beauty
A Coachella az Egyesült Államok egyik leghíresebb és legmenőbb fesztiválja, amelyet minden év áprilisában, két egymást követő hétvégén tartanak. A felhőtlen szórakozás és a koncertek mellett a...
Lifestyle
Az Oroszlán gyógyultnak hitt lelki sebei újra felszakadnak. Napi horoszkóp!