Sztárok

Eddig soha nem látott oldalát mutatja meg magyar énekes: egy tőle nem megszokott szerepben próbálja ki magát

Különleges feladat vár a Magna Cum Laude zenekar frontemberére: Mező Misi A Dal című műsor zsűrijeként korábban már belekóstolt a televíziózásba, most pedig új szerepben próbálja ki magát.

Időutazásra invitálja a nézőket

Új vizekre evez Mező Misi, hamarosan ugyanis műsorvezetőként mutatkozik be a Duna új ismeretterjesztő műsorában. A Jézus és… című saját gyártású produkcióban a nézők október 8-tól követhetik őt egy látványos és elgondolkodtató időutazásban, miközben az énekes különböző mesterségekben próbálja ki magát. A sorozat címe különleges asszociációra ad lehetőséget: a pontok helyére minden adásban különböző mesterségek kerülnek, amelyeket hétről hétre ismerhetjük meg mélyebben egy-egy szakember segítségével. Minden „hivatásmese” példa lehetnek arra, milyen hangsúlyosan hatja át kultúránkat és szakmáinkat hétköznapjainkban kereszténység. Az ősi foglalkozásokon keresztül közelebb kerülhetünk a hithez, valláshoz, számos személyes élettörténethez és a műsorban kalauzoló Mező Misihez.

Cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A 2022-es Dancing with the Stars ezúttal is egy hatalmas, fergeteges hangulatú élő show-al zárult, ahol a nézők óriási meglepetéseknek lehettek szemtanúi, az est végén pedig az is kiderült, melyik...
Fashion&Beauty
Rengeteg olyan kombináció van, ami felvéve tökéletesen kiegészíti egymást. Ilyen a következőkben bemutatott ing-baseball sapka párosítás is, amivel tele van jelenleg minden közösségi oldal.
Sztárok
Katalin hercegné már túl van a negyedik X-en, emellett három gyermeket is a világra hozott, de továbbra is kirobbanó formában van, így nem meglepő, hogy sokan kíváncsiak arra, vajon mivel éri ezt el.