Sztárok

Vilmos herceg békejobbot nyújtott Harrynek - öccse két szó kíséretében utasította vissza

A testvérviszálynak még II. Erzsébet királynő halála sem vetett véget: nagyon úgy néz ki, hogy a néhai uralkodó unokái még sokáig fognak marakodni egymással.

Örökös békétlenség

Egy kósza pillanatig úgy tűnhetett, hogy II. Erzsébet brit királynő (1926-2022) váratlan halála megbékéti egymással régóta viszálykodó unokáit, de úgy tűnik, hogy Vilmos herceg és öccse, Harry még sokáig nem lesz majd hajlandó elásni a csatabárdot. Miután a királynő elhunyt, Vilmos és Harry hosszú idő után jelent meg először együtt (feleségeik társaságában), de ez korántsem jelentette azt, hogy a fivérek túllendültek volna múltbéli sérelmeiken. Minden jel arra mutat, hogy Károly király és a néhai Diana hercegné gyermekei a jövőben is örökös békétlenségben élnek majd egymással. Kérdés, mennyiben ártanak ezzel hosszabb távon a királyi családnak és a monarchiának, ahogy az is, hogy édesapjuk, az új király megpróbálja-e majd lecsillapítani a kedélyeket, és fellép-e afféle béketeremtőként.

Érdekes, de volt idő, amikor ezt a szerepet a jelenlegi trónörökös, Vilmos herceg vállalta magára. Valentine Low A titkos hatalom a korona mögött című könyve szerint a két fivér kapcsolata akkor romlott meg, amikor Harry és Meghan Markle visszatértek afrikai látogatásukról. Harry ekkor egy interjúban azt mondta, feleségével együtt egyre nehezebben tűri a fokozódó nyomást, ami rájuk és a brit királyi családra nehezedik, bátyjával való kapcsolatát pedig hullámzóként írta le. Vilmost ezt követően kapcsolatba lépett öccsével, találkozót kért tőle, amire Harry rá is bólintott.

Fotó: Mark Kerrison / Getty Images

Lapozz, a cikk folytatódik!

Oldalak

Sztárok
Christmas
Lassan minden celebritás otthona karácsonyi hangulatba borult, de Reese Witherspoon nem bízta a véletlenre és már most megmutatta csodálatos karácsonyfáját.