Sztárok

Vilmos herceg békejobbot nyújtott Harrynek - öccse két szó kíséretében utasította vissza

A testvérviszálynak még II. Erzsébet királynő halála sem vetett véget: nagyon úgy néz ki, hogy a néhai uralkodó unokái még sokáig fognak marakodni egymással.

Örökös békétlenség

Egy kósza pillanatig úgy tűnhetett, hogy II. Erzsébet brit királynő (1926-2022) váratlan halála megbékéti egymással régóta viszálykodó unokáit, de úgy tűnik, hogy Vilmos herceg és öccse, Harry még sokáig nem lesz majd hajlandó elásni a csatabárdot. Miután a királynő elhunyt, Vilmos és Harry hosszú idő után jelent meg először együtt (feleségeik társaságában), de ez korántsem jelentette azt, hogy a fivérek túllendültek volna múltbéli sérelmeiken. Minden jel arra mutat, hogy Károly király és a néhai Diana hercegné gyermekei a jövőben is örökös békétlenségben élnek majd egymással. Kérdés, mennyiben ártanak ezzel hosszabb távon a királyi családnak és a monarchiának, ahogy az is, hogy édesapjuk, az új király megpróbálja-e majd lecsillapítani a kedélyeket, és fellép-e afféle béketeremtőként.

Érdekes, de volt idő, amikor ezt a szerepet a jelenlegi trónörökös, Vilmos herceg vállalta magára. Valentine Low A titkos hatalom a korona mögött című könyve szerint a két fivér kapcsolata akkor romlott meg, amikor Harry és Meghan Markle visszatértek afrikai látogatásukról. Harry ekkor egy interjúban azt mondta, feleségével együtt egyre nehezebben tűri a fokozódó nyomást, ami rájuk és a brit királyi családra nehezedik, bátyjával való kapcsolatát pedig hullámzóként írta le. Vilmost ezt követően kapcsolatba lépett öccsével, találkozót kért tőle, amire Harry rá is bólintott.

Fotó: Mark Kerrison / Getty Images

Lapozz, a cikk folytatódik!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Amikor kihozták az ételt, a fiatal lány - mint oly sokan szokták - lőtt egy képet mielőtt enni kezdett volna. A fotója hatalmas botrányt kavar a neten.
Fashion&Beauty
Lehet, hogy hallottál már az A-vitaminról (más néven retinol), a C-vitaminról, de ismered a niacinamidet, másnéven a B3-vitamint? A niacinamid az egyik szupersztár összetevő a bőrápolásban.
Lifestyle
Boszorkányság, számmisztika, asztrológia, reiki, jóga, kártyajóslás, sámánizmus, spiritualitás - van, aki ezeknek a szavaknak a láttán azonnal zárja is be a cikket, más pedig pont e szavak láttán már...