Sztárok

Vilmos herceg békejobbot nyújtott Harrynek - öccse két szó kíséretében utasította vissza

A testvérviszálynak még II. Erzsébet királynő halála sem vetett véget: nagyon úgy néz ki, hogy a néhai uralkodó unokái még sokáig fognak marakodni egymással.

Örökös békétlenség

Egy kósza pillanatig úgy tűnhetett, hogy II. Erzsébet brit királynő (1926-2022) váratlan halála megbékéti egymással régóta viszálykodó unokáit, de úgy tűnik, hogy Vilmos herceg és öccse, Harry még sokáig nem lesz majd hajlandó elásni a csatabárdot. Miután a királynő elhunyt, Vilmos és Harry hosszú idő után jelent meg először együtt (feleségeik társaságában), de ez korántsem jelentette azt, hogy a fivérek túllendültek volna múltbéli sérelmeiken. Minden jel arra mutat, hogy Károly király és a néhai Diana hercegné gyermekei a jövőben is örökös békétlenségben élnek majd egymással. Kérdés, mennyiben ártanak ezzel hosszabb távon a királyi családnak és a monarchiának, ahogy az is, hogy édesapjuk, az új király megpróbálja-e majd lecsillapítani a kedélyeket, és fellép-e afféle béketeremtőként.

Érdekes, de volt idő, amikor ezt a szerepet a jelenlegi trónörökös, Vilmos herceg vállalta magára. Valentine Low A titkos hatalom a korona mögött című könyve szerint a két fivér kapcsolata akkor romlott meg, amikor Harry és Meghan Markle visszatértek afrikai látogatásukról. Harry ekkor egy interjúban azt mondta, feleségével együtt egyre nehezebben tűri a fokozódó nyomást, ami rájuk és a brit királyi családra nehezedik, bátyjával való kapcsolatát pedig hullámzóként írta le. Vilmost ezt követően kapcsolatba lépett öccsével, találkozót kért tőle, amire Harry rá is bólintott.

Fotó: Mark Kerrison / Getty Images

Lapozz, a cikk folytatódik!

Oldalak

Sztárok
Recept
Tökéletes nassolnivaló magadnak, de megállja a helyét akkor is, ha vendégeket vársz és nincs kedved sokat időzni a konyhapult mellett.
Sztárok
Háfra Mari nemrégiben interjút is adott, melyben elárulta, hogyan ismerkedett meg Jimmyvel, és milyen volt valójában rövid, de annál szenvedélyesebb kapcsolatuk.
Lifestyle
Valahol Amerikában él egy család, aki meglepő módon az ország, ha nem a világ leghíresebb sorozatgyilkosának köszönheti gyermekének életét.